Annoncørbetalt indhold

Fliser i alle former og farver!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fliser til haven

Står du og skal i gang med at anlægge fliser? Så skal du rette blikket mod Skagen Beton. Her tilbyder vi nemlig havefliser i flere forskellige varianter, så du har mulighed for at finde den flise, der skal pryde din indkørsel, terrasse eller lignende. Med vores store og inspirerende udvalg af fliser i høj kvalitet er jeg sikker på, at du kan finde, hvad end du står og mangler hos os. Eftersom vores udvalg af fliser er i flere forskellige former og farver, har du samtidig mulighed for at tilpasse det helt efter din egen personlige stil. Vi har valgt at opdele vores fliser i såkaldte moduler. Dette er forskellige størrelsesforhold. Ergo betyder dette, at modul 50 er en flise på enten 50x50 eller 25x50, alt imens modul 40 vil være fliser på størrelse 20x40, 40x40 eller 40x80. Selve tykkelsen på fliserne kan naturligvis justeres, alt afhængigt af om de skal bruges til en terrasse eller en indkørsel.


Flere forskellige muligheder

Eftersom haveflisen er en enormt alsidig flise, kan den bruges til rigtig mange forskellige formål. Det er kun fantasien som sætter grænserne, og mulighederne er nærmest uendelige. Du kan bruge dem til alt fra gangarealer i form af små stier, terrassen, indkørslen eller eksempelvis som afgrænsning mellem diverse blomsterbede og græsplænen. Derudover tilbyder vi også flere forskellige kopsten i vores brede sortiment, som fungerer perfekt som kantafgrænsninger. De kan fint bruges til at indramme en eventuel sti eller et gangareal, og kan samtidig skabe lidt spil i farvekombinationerne. Med det moderne og stilrene udtryk en haveflise kommer med, er det svært at gå galt i byen med dette valg. De har et stensikkert arkitektonisk udtryk, som holder i mange, mange år fremover. Desuden tilbyder vi også en sand klassiker i form af haveflise 30x30x5.

Enkelte overvejelser

Der er dog enkelte detaljer, som du skal overveje inden du vælger flise. Mht. størrelsen fungerer store havefliser bedst i store arealer, eftersom dette er medvirkende til, at området virker større. På samme måde får små havefliser i små arealer også dette område til at virke større. Derfor er det vigtigt at have for øje, hvor stort området er, hvor du skal lægge dine fliser. Samtidig er det vigtigt at være opmærksom på tykkelsen af havefliserne. Eksempelvis kræver en indkørsel tykkere fliser end en terrasse. Dette skyldes, at fliser i en indkørsel udsættes for en tungere vægt i form af biler, og kan dermed risikere at knække, såfremt flisen ikke er tyk nok.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.