Annoncørbetalt indhold

Fra Lemvig til Malaga

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er til sommer, sol og gule sandstrande, så er Malaga den perfekte lokation for din næste ferie. Malaga er fyld med adskillige turistattraktion og masser af spansk charme. Læs med her og find ud af hvad du skal se, hvad du skal spise og omkring billeje Malaga. Hvis du endnu ikke er helt overbevist om at Malaga skal være din næste feriedestination så skal du vide at i Malaga finder du:


  • Lunt middelhavsklima
  • Badeferie kombineret med storbyferie
  • Lækker mad og drikke
  • Kulturhistoriske skatte
  • Ægte hjertevarm, spansk kultur. 


Lej bil i Malaga

Der er langt at køre fra Lemvig til Malaga, så de fleste foretrækker at flyve til Malaga. Det tager ca. 4 timer at flyve direkte fra København til Malaga, så du kan lynhurtigt ankomme til sydens varme. Der er dog fordele ved at have en bil til rådighed når man er på ferie, og det er her billeje i Malaga kommer ind i billedet. Med en lejet bil kan du nemlig meget lettere komme rundt og se alle de turistattraktioner Malaga og omegn har at byde på.


Hvad skal du opleve

Udover lækre sandstrande og masser af butikker, så kan du opleve mange andre fantastiske ting i Malaga. Du kan blandt andet se et gammelt romersk teater, en smuk botanisk have, og dem smukke katedral Manquita, der er bygget i renæssancestil. Sammen med katedralen finder du også en smuk have med masser af appelsintræer som bestemt er et besøg værd. Om aftenen kan du fornøje dig med et flamingo-show, der virkelig sætter gang i den festlige stemning, og hvis du får lyst til at danse med på de spanske rytmer fra guitaren, så er det en oplagt mulighed.

Et andet must-see er Picasso museet, hvor du kan se mange af Pablo Picassos ikoniske værker. Picasso blev i 1881 født i Malaga, og han voksede også op her. Du kan efter besøget på museet, se den bygning hvor han tilbragte størstedelen af sin barndom.


Hvad skal du spise og drikke

Hvis du godt kan lide god mad og drikke, så kan Malaga hurtigt blive dit nye favorit sted. Det bugner nemlig med hyggeligt restauranter og fine cafeer, der byder på spanske retter og drikkevarer. Især fisk og skalddyr-elskere vil elske Malaga, fordi her får du masser af friskfangede fisk og lækre skalddyr. Derudover kan du selvfølgelig også spise masser af fantastisk spansk tapas, med spanske specialiteter.


Når det kommer til drikkevarerne så kan du for det første nyde godt af de mange fantastiske spanske vine. Derudover er den spanske sangria et must-try. Kølig rødvin og masser af lækre frugtstykker, og vupti, så er du i feriestemning i løbet af nul komma fem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.