Annoncørbetalt indhold

Friluftslivet og den rette forberedelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trods vi har ganske udtalte forskelle mellem årstiderne herhjemme, særligt mellem sommer- og vinterhalvåret, så er vejret som udgangspunkt egentlig aldrig for dårligt til at nyde friluftslivet. Det handler bare om at følge med i det, som kan påvirke forholdende for, hvordan vi nyder naturen og så indrette os efter det. Over naturen er ingen jo herre – i hvert fald ikke når det gælder vind og vejr. Men den del kan DMI i reglen give os et praj om. Så gælder det om at vurdere, om man skal blive hjemme, eller om man har evnerne og den rette udrustning til at bevæge sig ud. Evnerne kan man arbejde på, og udrustningen kan man i den grad finde et sted som hos CAMPZ outdoor shop.

Ren fornøjelse eller hård træning

Om du nyder naturen som ren fornøjelse, eller om du bruger den til at presse dig selv og dine grænser for at holde dig i form eller forbedre din form til en kommende ironman eller lignende, så har naturen masser af fantastiske muligheder. Ikke mindst langs med og på hav og fjorde er mulighederne mange. En løbetur langs med vandet stiller måske ikke de vildeste krav til særlig udrustning andet end ordentligt løbegrej, der også kan findes hos CAMPZ outdoor shop. Men snakker vi en længere vandretur, som du begiver dig ud på, eller skal der fiskes, så er der straks en lang række udstyr, som både kan sikre din komfort og ikke mindst din sikkerhed.


Udviklingen går så stærkt, også inden for friluftslivet

Om det handler om et lille gasblus med køkkenudstyr, poser, tasker og rygsække eller udstyr til at holde dig tør eller hurtigt blive tør igen, så går udviklingen hurtigt og også inden for disse områder. Man udvikler materialer og fremstillingsmåder, som sikrer lettere, men samtidigt stærkere produkter, lige som udviklingen også sikrer bedre udrustning til opbevaring og transport, når vi er på farten. De senere år har vi tilbragt mere og mere tid ved diverse skærme, men dette har også affødt et stigende behov for at kunne undslippe alle disse skærme. Her er naturen kommet mange til hjælp, og kombinationen af disse to ting har faktisk også ledt til, at en række nye ideer og produkter er blevet udviklet. Det kan faktisk være svært at følge med hele tiden, men hos CAMPZ outdoor shop kan du altid finde et tidssvarende sortiment og forskellige vejledninger, som kan både hjælpe dig i gang og videre.


Det er aldrig for sent at starte

Uanset din alder og din fysiske form, så er det aldrig for sent at begynde at nyde naturens gaver. Frem for at sætte et stort og måske håbløst mål, så start i det små, og nyd så masser af små sejre, mens du bygger op til noget større eller blot nyder det niveau, du er nået op på. Du er din egen dommer og bestemmer selv. Uanset niveau og drømme så er der god mulighed for, at du kan finde udrustning og hjælp hos CAMPZ outdoor shop. Alle er startet et sted, og ikke alle drømmer om at blive eliteidrætsudøver. Find dit niveau og dit mål, og nyd så det, der måske er en ny livsstil og ikke behøver kræve noget medlemskort.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.