Annoncørbetalt indhold

Gode råd om indretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indretningen af ens hjem er en meget personlig sag. Godt nok kan du læse i boligmagasiner og se på Instagram, hvad der er in, men det vigtigste er jo, at du selv kan lide at være i dit hjem. De fleste, der går bare lidt op i indretning, har dog brug for, at der sker noget nyt engang imellem. Det kan være farven på væggen, der ændres, det kan være sofaen, der udskiftes eller bare et par nye pynteting i en spændende farve. Det kan også være dit gulv, der trænger til en tur. Hvis trægulvet i din stue ser trist og livløst ud, så påvirker det hele indtrykket af rummet.


De små forandringer

Hvis du overordnet er glad for din indretning, men bare synes, der er brug for lidt nye ting til at ”spice” det hele lidt op, kan du gå på jagt efter en vase, et billede og et par puder i en farve, som er ny i dit hjem. Hvis du vælger en farve, der falder meget udenfor den farveskala, du ellers har i for eksempel din stue, er det godt at købe tre til fire ting i den nye farve og fordele dem i rummet. Det behøver ikke at være nøjagtig den samme farve, men i samme tone. At du har tre mindst ting i samme kontrasttone, vil få det til at virke som om, det er meningen. Har du kun en eller to kan det komme til at virke malplaceret og usammenhængende, at farven bryder så meget med det andet. Altså med mindre du er virkelig god til at håndtere farver og kontraster.


De lidt større forandringer

Hvis du er blevet træt af din sofa, enten fordi den er slidt at se på, eller fordi du bare ikke kan lide den mere, og du står og skal vælge en ny, skal du overveje forskellige ting. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om det skal være en sofa i en neutral farve, eller om det skal være en sofa, der giver rummet karakter. Den neutrale sofa vil give dig mulighed for at ændre farverne i rummet uden at skulle tage hensyn til sofaens farve. Er det en nogenlunde klassisk sofa, vil du også kunne ændre stilen i rummet og for eksempel tilføre spændende puder og plaider. Det vil sige, at det giver dig en større frihed overordnet set. Har du set dig lun på en sofa i en meget markant farve, vil det naturligvis sætte nogle grænser for, hvad du kan gøre i rummet senere. Men hvis du virkelig kan lide farven på sofaen er det måske heller ikke nødvendigt med det store farvespil på vægge, gulvtæpper, puder og plaider. Og naturligvis vil du kunne ændre farven på væggene i en mere nedtonet skala – grå, beige, helt lyse toner – og på den måde lege med rumoplevelsen.


Den store forandring

Hvis din bolig skal have den helt store tur med maling af væggene og nye møbler, er det virkelig vigtigt at du husker gulvet. Et trægulv er skønt at have i en bolig, men hvis det ikke er blevet afslebet i mange år, så gør dig selv den tjeneste at få det gjort, når du alligevel er i gang med den helt store tur. Du vil få nogle rum med en helt ny glød, som giver det flotteste underlag for din nye indretning. Når du får slebet gulvet, kan du også vælge at ændre farven på gulvet. Måske er du træt af et meget lyst gulv og vil gerne have et mere naturligt look eller omvendt. Du kan også vælge en anden efterbehandling som måske gør det lettere at holde gulvet pænt fremover.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.