Annoncørbetalt indhold

Gode tips til indretningen af stuen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Stuen i boligen er ofte det primære samlingssted for familien. Her er der som regel plads til alle, og når der kommer gæster på besøg, foregår det i mange boliger også inde i stuen.


Derfor er der også krav til funktionaliteten af rummet, da meningen med en stue ellers godt kan forsvinde. Indretningen af stuen spiller en rigtig stor rolle i forhold til, hvor funktionel den er som rum. Så hvordan får du indrettet din stue på den helt rigtige måde?


Indret ud fra de største møbler

Som regel er der et enkelt møbel, der er centrum for hele stuen - nemlig sofaen. Sofaen er et fantastisk, alsidigt møbel, og fordi den kan bruges til mange forskellige ting, bliver den også en hel central del af indretningen af stuen. Derfor kan det være en god ide at indrette ud fra jeres sofa til dagligstuen. Hvis resten af indretningen kommer til at passe sammen med sofaen, kommer hele indtrykket af indretningen til sidst til at være mere samlet.


Farvesammensætning

Selvfølgelig er det vigtigst, at stuen er funktionel, og lever op til de krav, som I nu måtte have til en stue. Men derudover vil de fleste gerne have en stue, der også ser godt ud. Udseende og smag er naturligvis meget subjektivt, men der er dog nogle generelle tips, du sagtens kan følge.

Mange mennesker foretrækker, når der er en form for overensstemmelse mellem farverne i et rum, og det gælder helt klart også i stuen. Det er ikke ensbetydende med, at der kun skal være indrettet og malet med en enkelt farve igennem hele stuen, men bare at der er en form for mønster. Hvis farverne stikker helt i modsatte retninger af hinanden, kan det hurtigt komme til at skabe en ubalance, der gør stuen mindre rar at kigge på rent æstetisk.


Tænk over materialebruget

Ligesom en for stor blanding og kontrast imellem farverne i nogle tilfælde kan skabe en negativ effekt i indretningen, kan en for stor mængde forskellige materialer gøre det samme. Man lægger måske ikke lige så meget mærke til det, som man gør ved en stor farvesammenblanding, men det kan alligevel godt være lidt forstyrrende for øjet, hvis der er gang i for mange forskellige materialer.

Nogle materialer passer dog meget godt sammen, og kan sagtens sammensættes, uden at det giver problemer - f.eks. stål og træ. Det er dog igen en smagssag, og kan naturligvis variere fra person til person.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.