Annoncørbetalt indhold

Gør dig klar til efteråret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kølige vejr nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor tid til at skifte shortsene ud med lange bukser og vinterfrakker! Men vil du gerne sørge for at holde dig ekstra varm og godt tilpas i efteråret, skal der mere end blot handsker og hue til. Når det er koldt udenfor, sætter det krav til din påklædning. Derfor bør du gøre dig overvejelser om helt præcis hvordan du holder varmen, når temperaturen falder! Er du i tvivl om hvordan du klæder dig på til efteråret? Følg med her og få en række tips til hvad du bør iføre dig, inden du bevæger dig ud i efterårskulden.


Hold kroppen varm

Det værste ved regn, kulde og blæst er at fødderne ofte bliver ekstremt kolde! Og kolde fødder kan føre til ubehag og sygdom. Find et par lækre uldsokker, som du både kan bruge indenfor foran pejsen eller i gummistøvlerne når du bevæger dig ud i offentligheden. Sådan undgår du at få kolde og våde fødder når kulden rammer Danmark! Men det er altså også vigtigt, at du har investeret i en god og varm vinterjakke, der ikke mindst holder kulden ude, men eventuelt også er vandtæt. Mange fysiske tøjbutikker, såsom zizzi, sælger vinterjakke, hvor du lige kan få lov til at prøve jakken på først.


Accessories 

Når du bevæger dig ud i kulden, kan det også være en god idé at have både handsker, hue og halstørklæde på. Vælg gerne produkter lavet af uld eller andet modstandsdygtigt materiale, så du ikke fryser ihjel! Mange moderigtige produkter er lavet af tyndt stof, som højst sandsynligt ikke holder dig varm når temperaturen daler. Men du kan altså sagtens finde moderne handsker og huer, der holder hænder og ører varme hele efteråret og vinteren igennem! Det er blot om at finde de rigtige butikker, eller strikke det hele selv - så har du også et hyggeligt projekt til de kølige nætter foran fjernsynet.


Forkæl dig selv 

Selvom påklædningen lader til at have indtaget pladsen som det vigtigste element til efteråret, er der altså også andre ting der gør sig gældende. Efteråret byder også velkommen til varme supper, litervis af varm kakao og hyggelige stunder med familie og venner. En god og varm suppe kan være med til at varme kroppen godt op, men det er altså også her du kan få de vitaminer du måske mangler. Og så skal man huske at udnytte de mørke aftener sammen med familien over en god kop kakao og brætspil. Sådan gør du dig altså helt klar til efteråret!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.