Annoncørbetalt indhold

Håndbold: Kan de danske kvinder få de gyldne år tilbage?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Damerne på det danske håndboldlandshold har siden 1990’erne tilhørt verdenseliten. I denne periode vandt de tre OL-, et VM- og tre EM-guldmedaljer. Det danske kvindehåndboldlandshold er det eneste landshold, som har vundet OL turneringen tre gange i træk. I år 2006 fik det danske kvindelandshold de dårligste resultater i mere end et år, da de fik en 11 plads i EM. Med trænerskifte håbede man på at kvinderne kunne kvalificere sig til VM i år 2007, men det var ikke tilstrækkeligt og derfor måtte kvinderne leve med, at de første gang siden VM håndbold 1986 ikke kvalificeret sig til en slutrunde. Mon heldet vender i år, hvor damerne skal spille VM i håndbold, som afvikles mellem d. 1. til og med d. 19 december 2021.

Svingende præstationer - en afsked med Jan Pytlick

Efter den danske håndbold nedtur, prøvede man at ansætte Jan Pytlcik en mere fast stilling som landsholdstræner. I indledningen af EM 2010 havde det danske kvindehåndboldlandshold stor succes, men da de kom op i mod slutningen, mod de allerbedste hold, gik det ikke helt så godt. I spillet om tredjepladsen mod Rumænien, tabte kvinderne knebent og måtte derfor nøjes med en fjerdeplads. Mellem år 2010 og år 2013, måtte man erfare at det var en blandet præstation man så fra det kvindelige håndboldlandshold. I VM i 2011 fik kvinderne en fjerdeplads. De gik ikke videre fra gruppen i sommer-OL 2012 og fik en femteplads i EM samme år. I VM i år 2013 fik kvinderne scoret sig tredjepladsen. Det skuffende resultat i EM år 2014, hvor kvinderne fik en ottendeplads. Det var efter disse resultater, at DHF d. 28 december 2014, valgte at tage afsked med landsholdets træner Pytlick.

Et håb og to trænerskifte

I januar 2015 blev den tidligere herre landsholdsspiller Klavs Jørgensen præsenteret som ny dansk kvindelandsholdstræner. Selvom det var første gang at han skulle være træner for et kvindehold, så stod han selv samme år i spidsen for holdet ved VM på hjemmebane. Men det var ikke her gennembruddet kom, igen stod kvinderne over for Rumænien, hvor kvinderne fra Danmark blev slået ud af kvartfinalen med kun fire sekunder tilbage af den forlængede spilletid. Klavs fik dog succes med landsholdet, da holdet ved VM 2016 fik revanche mod Rumænien og spillede sig videre til EM-semifinalen, hvor de desværre tabte mod Holland. Endnu et nederlag mod frankrig og en niendeplads ved VM i 2019, resulterede i trænerskifte igen. Mon Jesper Jensen kan få kvinderne i mål?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.