Annoncørbetalt indhold

Har du styr på din bolighandel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du overvejer at købe en ny bolig, eller hvis du allerede er gået i gang med at kigge efter en, så er det en god ide at læse med her. Her gennemgår vi nemlig nogle af de vigtige elementer i et boligkøb.


Ejerskifteforsikring

Ejerskifteforsikringen er en forsikring mod de ting, der ikke kan ses med det blotte øje, når du overtager en ejendom. Den kan kun tegnes, hvis der også er udarbejdet en tilstandsrapport, som dokumenterer de synlige fejl og mangler ved ejendommen. Ejerskifteforsikringen skal bruges, hvis der viser sig skjulte fejl og mangler efter, at du har overtaget huset. Sælger kan nemlig i udgangspunktet ikke stilles til ansvar, når der er tegnet en ejerskifteforsikring. Så er det forsikringen, der betaler for at udbedre skaden. En ejerskifteforsikring skal tegnes før du overtager huset.

Læs mere på Https://boligadvoakter.info


Finansiering

Når du vil købe en bolig, er du nødt til at få styr på, hvordan den skal finansieres. Det får du ved at gå til din bank, realkreditinstitut eller sparekasse og få lavet en kreditvurdering. På baggrund af den kan du få en såkaldt forhåndsgodkendelse. Det vil sige, at banken siger god for, at du kan låne op til et bestemt beløb. Det giver dig mulighed for at handle hurtigt, når du finder et hus, du gerne vil købe.


Samejeoverenskomst

Hvis du køber hus med din partner, uden at I er gift, eller med en eller flere venner, er det en god ide at få oprettet en samejeoverenskomst. Det er en overenskomst hvor I, mens I er gode venner, kan få skrevet ned, hvordan I skal forholde jer til den fælles ejendom både mens I ejer den sammen – det kan være i forhold til vedligeholdelse – og hvis I vil opløse samejet. Det kan være hvis et par går hver til sit og vil sælge huset. Det er rigtig godt at tage stilling til de ting, inden der opstår konflikter mellem parterne.


Advokatforbehold

Som køber er det vigtigt, at du får tilføjet et advokatforbehold i købskontrakten. Typisk er den formuleret, så den påpeger, at hvis din, købers, advokat ikke kan sige god for handlen indenfor en nærmere bestemt tidsfrist, vil din underskrift på aftalen ikke være bindende. På den måde får du mulighed for at gennemgå købsaftalen med din advokat efter, at du har sat din underskrift på købsaftalen. Kan din advokat ikke godkende handlen, er du ikke bundet af din underskrift på aftalen og kan komme ud af handlen kvit og frit.


Fortrydelsesret

Der er også en lovbestemt fortrydelsesret for ejendomme, der skal benyttes til egen bolig. Fortrydelsesretten gælder i 6 hverdage efter handlen er indgået. Fortryder du dit køb indenfor fristen skal du give sælger skriftlig besked samt betale 1 procent af købesummen til sælger som godtgørelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.