Annoncørbetalt indhold

Husk den korrekte siddestilling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du et siddende arbejde? Eller bruger du mange timer på gaming om dagen? Så ved du formentlig også allerede hvor vigtigt det er med en god siddestilling.


Hvis vi sidder i den samme stilling time efter time, så kan det hurtigt føre til ubehag, ømhed og smerte i kroppen. Det er ikke naturligt for os at sidde i den samme stilling hele dagen – så sørg derfor at bevæge dig lidt rundt i løbet af arbejdsdagen eller mens du gamer.

Øg din gameroplevelse

En god stol er alfa og omega for at sidde behageligt. Dette gælder både kontorstolen og en gamer stol. Er du en gamer helt ind til knoglerne? Så skal det lyde en klar anbefaling herfra at skrive en gamer stol fra GEAR4U på ønskesedlen.


Med en god gamer stol kan du justere armlæn, ryglæn og lændestøtte. Dette giver en behagelig og sund siddestilling, så du kan game helt optimalt i flere timer i uden at opleve smerter samt ubehag. En gamer stol findes i forskellige materialer, som giver mulighed for at finde en, som passer lige præcis til dig og dine behov. Med en god gamer stol kan du læne dig tilbage, nyde den fremragende komfort og koncentrere dig udelukkende om spillet.

Den ergonomiske korrekte stilling

Der er nogle råd, som man kan følge for at sidde korrekt. Først og fremmest er det vigtigt, at fødderne er plantet fladt på jorden og arme samt ben har en 90-graders vinkel. Undgå så vidt muligt at sidde med benene over kors, da det kan belaste din led og muskler.


Det bedste tip herfra er at lave lidt afveksling. Sørg for at komme op og få brugt benene en gang imellem, så du får blodomløbet i gang og bedre kan fokusere på årsopgørelsen, Counter Strike-spillet eller hvad du end har gang i. Lyt til din krop og giv den nogle pauser undervejs.


Juster stolen korrekt

Det er naturligvis individuelt hvordan du sidder allerbedst. Derfor er det vigtigt at du vælger en stol som er fuld justerbar – både med hensyn til højde og sædevinkel. Dette giver mulighed for at justere ryglænet, som giver en god støtte for lænden. Hvis det er muligt, så kan det ligeledes anbefales at justere dybden af sædet, så lårene får en god støtte, men hvor samtidig bagsiden af knæene hænger udover stolen.


Derudover det også vigtigt at din computerskærm står i den rette afstand og højde. Den mest optimale position er når din næse peger direkte mod skærmen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.