Annoncørbetalt indhold

Hvad bruges bredbånd til?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er en af de personer der ikke har styr på hvad bredbånd er og hvad det bruges til, så er denne artikel for dig.

Bredbånd bruges til at levere internet til hustande og virksomheder i Danmark. Det leveres igennem et coax kobber kabel og kan tilsluttes via tv stik. Efter tilslutning kan internetforbindelsen bruges til at overføre data frem og tilbage.


Hvad er bredbånd?

Der findes forskellige typer bredbånd på markedet, som giver forskellige hastigheder til at sende og modtage data.

En af de vigtigste grunde til at købe bredbånd er at have adgang til internettet hjemme eller på arbejdet. Internettet giver folk mange muligheder for at kommunikere, handle online, have sociale kontakter, blive underholdt og meget mere.

Der er også andre anvendelsesmuligheder for bredbånd, som nogle måske ikke har tænkt over, som f.eks. videokald chats osv.


Hvor mange typer bredbånd er der?

Der findes fem forskellige hovedtyper af bredbånd: ADSL, kabel, fiber og satellit og mobilt bredbånd.


Er internet og bredbånd det samme?

Internet og bredbånd er ikke helt det samme ting. Bredbånd er forbindelsen mellem flere computere, der gør det muligt for dem at dele data. Internettet er det globale netværk af netværk med oplysninger om alt fra økonomi til kultur.

Tjek hvilket internet du kan få på din adresse via Tjekbredbånd.dk internet anbefalinger.


Er fibernet og bredbånd det samme?

Fibernet og bredbånd er ikke det samme, da det er to forskellige teknologier der bruges.

Bredbånd kommer via et koaksialkabel og er en trådløs overførsel af information. Fiberoptik er derimod en optisk fiber, der transmitterer lys langsen række glasfibre til overførsel af data.


Router til bredbånd?

En router er en hardware, der gør det muligt at forbinde flere computere på det samme netværk. En computer tilsluttes til routeren via et Ethernet-kabel, som derefter giver trådløs internetadgang til alle enheder, der befinder sig i nærheden af routeren.


Bredbånd og Wifi

Når du har en bredbåndsforbindelse hjemme eller på arbejdet, kan du tilslutte flere enheder trådløst. Routeren, der er tilsluttet bredbåndslinjen, giver trådløs internetadgang, som kan bruges på enhver enhed med en wifi-modtager.


Hot spot til internettet

Et hotspot er et område, hvor mobile computerenheder kan få adgang til nærliggende mobilnetværk via Wi-Fi-teknologi. Det kan også henvise til et hvilket som helst antal steder, der tilbyder denne type forbindelse via hardware, der specifikt gør brug af den. Et offentligt bibliotek kan f.eks. give sine gæster adgang til internettet ved hjælp af Wi-Fi-hotspots. Når så mange mennesker bruger hotspot-forbindelser på ét sted, kaldes de for "hotspots"


Hvad er bredbånd og båndbredde for noget?

Bredbånd er forbindelsen mellem flere computere. Båndbredde er et begreb, der bruges til at beskrive, hvor mange data der kan overføres gennem denne linje inden for en bestemt tidsramme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.