Annoncørbetalt indhold

Hvordan får jeg mest ud af mit drivhus?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du er sikkert rigtig glad for dit drivhus, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af det? I denne artikel kan du læse mere om hvad du kan plante, hvornår på året, og andre måder hvorpå du kan udnytte pladsen i dit drivhus.

Hvad kan jeg plante i mit drivhus?

Drivhuse er gode til at dyrke mange planter, fordi de hjælper med at opvarme miljøet og beskytte mod vind. Hvis du ønsker at dyrke grøntsager, blomster eller frugttræer, er dit drivhus være det perfekte sted. Her er en liste over nogle populære planter, der gør sig godt i drivhuse:

Tomater har brug for masser af lys og varme, så et drivhus er det perfekte sted for dem.

Disse planter kan lide varme temperaturer, som ikke varer længe eller bliver ekstreme i løbet af dag/nat-cyklussen. De foretrækker også varm jord til at spire i.

Et drivhus er perfekt til peberfrugter, fordi de elsker varme og fugtige omgivelser. De har brug for masser af lys og varme for at vokse godt. Peberfrugter er følsomme over for frost og bryder sig ikke om fuld sol, som kan brænde dem.

Man kan plante mange forskellige typer blomster og planter i sit drivhus, bare husk at det skal være plante der gør sig godt i varme og fugtige miljøer.

Hvad kan jeg ellers bruge mit drivhus til?

Hvis dit drivhus er stort nok, kan du indrette en hyggelig plads i hjørnet, med et bord og nogle stole, og gøre det til et rigtig hyggeligt hjørne. Det kan også være en lille plads hvor du kan sidde og nyde din morgenkaffe, eller læse en god bog. Hvis dit drivhus er rigtigt stort, kan du omdanne det til et orangeri.


Det er et område, hvor der dyrkes citrusfrugter som appelsiner, citroner og grapefrugter. Et orangeri giver varme til de planter, der har brug for det, fordi de ikke kan overleve i koldere klimaer. Det giver også beskyttelse mod stærk vind samt mod frost, som kan dræbe dem fra den ene dag til den anden.


Derudover er der god plads i et orangeri, og du kan omdanne det til en ekstra spisestue om sommeren, og nyde nogle rigtig dejlige stunder med din familie. Drivhuse er i princippet det samme som et orangeri, men et orangeri er større og har plads til at flere mennesker kan sidde derinde, og nyde et lækkert måltid eller en rigtig hyggelig aften.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.