Annoncørbetalt indhold

Hvorfor er et nummerpladetjek vigtigt?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I takt med at internettet er kommet til, og det er blevet muligt at sælge varer og produkter til fremmede over hele verdenen, er bilsalget for brugtvogne mellem private steget voldsomt i vejret. Online finder der mange muligheder for at videresælge biler og oprette salgsannoncer på diverse bil- og brugtvognshjemmesider. Aldrig har det været så nemt at finde en ny køber til din brugte bil, og aldrig har der været så stort et udvalg af brugte biler på det danske marked som nu.


Desværre er det dog ikke bare blevet nemmere at sælge biler end tidligere, det er nemlig også blevet nemmere at snyde og fuske med i hvilken stand bilen er, hvortil du som potentiel kommende brugtvognsejer altid bør huske at lave et nummerplade tjek, før du køber en brugt bil.


Find alle de nødvendige informationer om din kommende bil

På Tjekbil.dk kan du nemt, frit og gratis lave et nummerpladetjek på den og de biler du overvejer at købe - sålænge bilen blot er dansk indregistreret. Her vil du ved hjælp af en simpel søgning i Tjekbils´s database kunne indhente de nødvendige informationer om bilens synshistorik, bilens oprindelige ejerskab, samt måske vigtigst af alt hente informationer om eventuel restgæld i bilen. Tjekbils.dk´s nummerpladesøgning vil således indhente informationer fra institutioner som Skat, Trafikstyrelsen, Tinglysning, Bilgalleri og Bilhandel med mere, hvortil du hurtigt kan skabe dig et overblik over bilen.


Nummerpladetjek afslører større fejl på bilen

Muligheden for at få indsigt i bilens synshistorik er særlig anvendeligt, hvis du overvejer at købe en bil af ældre dato. Ved køb af ældre brugte biler er der nemlig forøget risiko for, at du ender med at købe en brugt bil der ikke bare er slidt, men også har større problemer med enten motor, gearkasse eller andre væsentlige dele og komponenter i bilen. Gennem bilens synshistorik kan du dog let skabe dig et overblik over, hvilke tidligere fejl og udfordringer bilen har haft, hvilket som kommende køber giver dig et langt bedre overblik over bilens stand. Vigtigt at understrege er dog, at synsrapporten ikke nævner noget om slitage og mindre væsentlige fejl og mangler på bilen. Inden du underskriver købsaftalen med bilens tidligere ejer, bør du derfor altid bese og prøvekøre bilen først, for at sikre dig, at bilen du køber, stemmer overens med den du har set reklameret for.


Undgå at arve en gæld på din nye brugte bil

Når du vælger at købe en brugt bil, skal du være særlig opmærksom på, om det er restgæld registreret i bilen. En restgæld vil typisk være en gæld til en bank eller anden penge-institution, som den tidligere ejer har lånt penge af, for at kunne købe bilen. Er denne gæld ikke betalt af når du køber bilen, risikerer du således at overtage gælden fra den tidligere ejer, hvortil du pludseligt modtager en uventet og træls ekstraudgift. Overtager du en en bil med restgæld i, og nægter du efterfølgende at betale denne gæld, risikerer du at långiveren tinglyser bilen, hvortil du risikerer at få konfiskeret bilen med henblik på et videresalg for at dække långiverens tab. Eventuel restgæld og øvrige ubetalte regninger og udgifter i forhold til bilens forsikringer, ubetalte værkstedsregninger med mere kan finder på Tjekbil.dk, under nummerpladetjek.


Tjek ejerens ret til at sælge bilen

Det sker heldigvis sjældent at sælger ikke er bilens rigtige ejer. Desværre er der alligevel en mindre risiko for, at flere af de biler der sælges online er biler der er stjålet, hvortil du selvfølgelig for alt i verden bør afholde dig fra at handle med disse typer. Heldigvis har du rigtig gode muligheder for at tjekke om bilens ejer også er den samme som sælger af den brugte bil. På tjekbil.dk´s nummerpladetjek kan du således finde de officielt registrerede oplysninger om bilens ejerstatus, hvilket du bør tjekke grundig igennem ved den mindste tvivl om sælgers troværdighed. Foruden navnet og kontaktinformationer på bilens registrerede ejer, er det ligeledes en god ide at tjekke bilens registrerings- og stelnummer, og efterfølgende dobbelttjekke disse informationer på bilen, når du er ude og se den an. Generelt bør du aldrig handle med en brugt bil uden først at have beset den. Både fordi det giver dig mulighed for at se og finde eventuelle fejl, mangler og skader på bilen, som ikke var opgivet i salgsannoncen, men også fordi at det giver dig mulighed for at se sælger an. Når du vælger at købe og sælge en brugt bil, anbefales der dertil at du betaler eller bliver betalt kontant med det samme, da det er med til at minimere risiko for, at der går ged i betalingen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.