Annoncørbetalt indhold

Ideer til din kreative hobby

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du føler, at du er et kreativt menneske, og godt kunne tænke dig at have en hobby, hvor du kan udtrykke dette, er du langt fra alene - og du kan altså også sagtens have en kreativ hobby, selvom du måske ikke ville sætte dig selv i kategorien kreativ. Alle mennesker er kreative på deres egen måde, og det gælder egentlig bare om at give slip og lade dig selv give kreativiteten frit løb. Der er mange ting at lave, som er kreative, og herunder kan du få nogle ideer.


Lav dine egne smykker

Mange af de smykker du ser folk gå rundt med på gaden, på arbejdet eller i supermarkedet, kan sagtens være nogle, de selv har lavet, også selvom det ikke ligner det. Der er rigtig mange danskere, der laver deres egne smykker, og det kan også sagtens være en ide til dig.

Hvis du synes, at du begynder at blive god til det, kan det endda være, at du kan gøre det til en lille forretning. Hvis du ser på de sociale medier, er der f.eks. mange, der sælger hjemmelavede smykker og lignende til deres følgere.


Tegning eller maling

En af de mest populære at udtrykke den kreative side på er ved at tegne eller male. Her kan du rent faktisk sætte et billede på, hvad der går igennem hovedet på dig, eller på hvad du føler - det bliver den fysiske afbildning af din kreativitet. Det er en lang proces at lære at tegne eller male, og det vil sikkert ikke være perfekt første gang, men når det kommer til det kreative, kan der sagtens være noget perfekt i det uperfekte.


Lav kunstværker af ler

Hvis du ikke har noget imod at få skidt under neglene og snavsede hænder, når du er kreativt i gang, kan det også være at arbejde med ler er noget for dig. Her får du også chancen for at få det fysiske billede på din kreativitet, og det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad der er muligt. Hvis du ikke har en ovn til ler, hvilket de færreste har, kan du sagtens bruge selvhærdende ler.


Skriv dine egne tekster

Har du meget på hjerte, kan det også være, at du bare skal udtrykke det igennem ord. Man kan sige meget med få ord, og du kan også nøjes med at skrive til dig selv, hvis det er det, du er komfortabel med - måske har du en indre poet gemt?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.