Annoncørbetalt indhold

Iværksætter: Derfor skal du blive en del af et kontorfællesskab

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag findes der en lang række forretninger, der kan passes hjemmefra. Af denne grund er det ikke alle, der mener, at der faktisk er behov for at have et kontor. Det er især folk, der driver en enkeltmandsvirksomhed, hvor de kun beskæftiger sig selv.

Er du selv blandt dem, der altid har ment, at du godt kan passe din forretning hjemmefra, bør du overveje at blive en del af et kontorfællesskab. Der er nemlig en lang række fordele ved at leje en plads eller et lokale i et kontorfællesskab.

Udvid dit netværk

En af de klare fordele ved at blive en del af et kontorfællesskab er, at du kan udvide dit netværk med ligesindede. Det vil sige, at du til dagligt kan omgås andre, der også arbejder selvstændigt. Det kan du ikke, hvis du arbejder hjemme ved spisebordet.

At udvide dit netværk kan føre flere fordele med sig. Blandt andet kan det betyde, at du kan finde nye samarbejdspartnere, som du kan sparre med. Rigtig mange oplever også, at folk, der har deres daglige gang i det samme kontorfællesskab, anbefaler hinanden.

Få flere kunder

Det er naturligvis også en fordel, at du kan få flere kunder ved at leje enten en plads eller et lokale i et kontorfællesskab. Som angivet herover, er det meget normalt, at folk, der har med hinanden at gøre til dagligt, fordi de sidder i samme kontorfællesskab, anbefaler hinanden.

På den måde kan du ende med at få flere kunder. Ofte kan man også hjælpe hinanden på tværs af kontorfællesskabet. Hvis du er webdesigner, er der måske nogen, der har sin daglige gang i kontorfællesskabet, der har brug for hjælp til at få lavet en hjemmeside.

Det er motiverende

Slutteligt er det også værd at påpege, at det er mere motiverende at være en del af en form for kontorfællesskab. Hvis du har et sted, hvor du hver dag kan tage på arbejde, får du en helt ny energi. Dét er i sig selv årsag nok til, at du bør blive en del af et kontorfællesskab.

Har du gjort dig tanker om at blive en del af et kontorfællesskab, kan du glæde dig over, at der findes rigtig mange af dem. Bor du f.eks. i København, er det ganske let at finde frem til et kontorfællesskab i København.

Det er dog ikke kun i storbyerne, at det gør sig gældende. Det er også gældende i de mindre byer, om end det ofte er en kende lettere at finde et tiltalende kontorfællesskab i de større byer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.