Annoncørbetalt indhold

Klæd børnene godt på

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"At klæde børnene, eller børnebørnene, på kan til tider være en udfordring både når det gælder om at få dem i tøjet, men også når det gælder tøjet i sig selv. Markedet for børnetøj er en jungle af farver, former, trends og varierende kvalitet, og derfor kan det være en udfordring at finde tøj der passer både i farver, størrelser og kvalitet. Der findes heldigvis mange mærker og producenter der tilbyder god kvalitet og pænt design. I denne artikel kan du få inspiration til hvordan du klæder børnene godt på og finder tøj i god kvalitet.


Kvaliteten er afgørende 

Når du skal finde tøj til børnene, både de helt små og de lidt større, er kvalitet utrolig vigtigt. Børns hud kan være mere sart og det er derfor de færreste der vil investere i tøj, der kan indeholde rester af skadelige kemikalier i stoffet, kløende uld eller farve der smitter af. Led derfor efter tøj i bomuld, merinould eller et blandingsmateriale, frem for syntetiske materialer som polyester og elastan. Det kan for eksempel være mærket Wheat, der designer babytøj og børnetøj til både drenge og piger, der kombinerer god kvalitet med flotte nordiske og naturlige farver og tøj, som børnene kan bevæge sig frit i. Så skal du ikke bekymre dig om kvaliteten af det tøj dine små har på og bevæger sig i løbet af dagen.


God bevægelighed og frihed

Bevægelighed er også en faktor når du skal finde det helt rigtige baby- og børnetøj. Børn er fulde af energi og er utrolig aktive fra en ung alder, hvilket er derfor det er vigtigt at finde tøj der ikke hindrer bevægelse med i stedet giver følelsen af frihed og lethed. Gå derfor efter tøj, hvor din baby eller dit yngre barn kan bevæge sig godt og ikke bliver stoppet af tæt eller dårligt siddende tøj eller materialer der ikke giver sig. Så kan børnene lege og bevæge sig frit i tøj der sidder godt, er åndbart og ikke kommer i vejen.


Pænt design 

Til slut er det også værd at nævne tøjets design. Et pænt design er måske ikke det vigtigste, men for de fleste er det dog et element der spiller ind når der skal købes nyt tøj og børnene skal se søde ud. Det kan også være dit barn også selv vil være med til at vælge hvad de synes er pænt. Her er Wheat også med på moden, da deres tøj kommer i både simple og sjove mønstrer, samt flotte naturlige farver som brun, beige, lyseblå, lyserød og lysegrøn.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.