Annoncørbetalt indhold

Mere fokus på brandsikring i hotel branchen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Øget fokus på hotellers brandsikring er et vigtigt skridt mod ellers utilfredsstillende krav

I de senere år er der blevet stillet skarpere på de danske hotellers brandsikring – og heldigvis for det, lyder det fra branchens folk, som igennem længere tid har forsøgt at råbe politikerne op.

På baggrund af en undersøgelse foretaget af SikkerhedsBranchen er det i den forbindelse kommet for dagen, at omkring 40% af hotellerne på Sjælland, dog undtaget Københavns-området, ikke lever op til kravene for automatisk detektering af ildebrande. Flere af hotellerne havde end ikke installeret elektroniske brandalarmer, som ellers er den mest gængse måde at opfange tegn på brand.

Forbedringer på området for brandsikring skal ske gennem smiley-ordning

Beredskaberne har gennem tiden ændret kravene for brandsikring på hoteller og overnatningssteder, men i takt med at der er kommet mere viden på sikkerhedsområdet og udviklet bedre teknologi, er det tid til at tjekke både kravene og de enkelte hoteller efter i sømmene.

For ifølge branchefolk er det nu, der skal sættes ind, og ikke først når skaderne er sket. Dette kan passende gøres med en såkaldt brand-smiley-ordning, som kan give hotellernes gæster et overblik over, hvordan brandsikringen egentlig står til på det pågældende sted. Derudover vil det formentlig tilskynde flere hoteller til netop at gøre en større indsats for brandsikringen og som minimum indsætte brandalarmer i bygningen.

Sikringsbranchen kan skriver under på det øgede fokus på brandsikring

Selvom brandsikringen i nogle sektorer halter, viser statistikker, at der overordnet set er færre personer end tidligere, der dør i brande. Dette er en særdeles positiv udmelding, som dog også giver sikringsbranchen blod på tanden i forhold til at kæmpe endnu hårdere for god brandsikring, så den nedadgående kurve kan fortsætte.

Direktør i Bagger Låse & Alarm, Thomas Bagger, udtaler i den forbindelse følgende: ”Vi oplever selv flere og flere henvendelser fra både hoteller og andre brancher, der ønsker at optimere deres brandsikring. Det er tydeligt at mærke, at brandsikring (bl.a. specielt ABDL anlæg, hvilket er automatisk aranddørlukning) generelt er kommet mere i fokus, og det glæder vi os selvfølgelig over – for det kommer jo i sidste ende os alle sammen til gode.”

Hotellernes brandsikring er et must

Det er ikke kun sikringsbranchen, der er fortalere for et grundigt tjek af hotellernes nuværende brandsikring. I takt med at flere og flere privatpersoner får bedre adgang til information, vil de også begynde at efterspørge bedre brandsikring, når de skal booke deres næste hotel. Det er derfor et must at hotellerne imødekommer beredskabernes krav – de krav, som gør sig gældende i dag, og ikke kun de krav, som gjorde sig gældende, da de potentielt ældre hoteller blev bygget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.