Annoncørbetalt indhold

Oplev glæden ved en fleksibel indretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Store robuste møbler, fastmonteret inventar og andre tunge genstande, kan hurtigt sætte en stopper for de kreative tanker i hjemmet. Det kan gøre det svært at indrette hjemmet på en måde som afspejler dets beboere. De fleste har en holdning til hvordan deres hjem skal tage sig ud, hvad angår møbler og farver i de forskellige rum.


Det handler nemlig om at give hjemmet et strejf af personligheden fra dem som bor der. Det store udbud af møbler og tilbehør, kan dog ofte virke overvældende, hvilket bevirker at man en gang imellem træffer det forkerte valg under indretning processen. Det er netop derfor, at det er vigtigt at fokusere på fleksibilitet i indretningen. Så er det nemlig langt nemmere at omgøre nogle af de fejl man lavede første gang.

Indret dit hjem med fokus på energieffektivitet

Den grønne omstilling kan med fordel også inddrages i hjemmet. Stigende energipriser gør det mere og mere attraktivt, at tænke det fremtidige energiforbrug ind i hjemmets indretning. Der er nemlig mange penge at spare, ved at sørge for at de elektroniske enheder som man opsætter i hjemmet, er effektive hvad angår strømforbrug.


Særligt belysningen i hjemmet har stor indvirkning på både forbrug, og hvordan dit hjem kommer til at fremstå visuelt. Eftersom LED teknologien løbende forbedres og effektiviseres, hvilket resulterer i et lavere og lavere watt forbrug, som ikke går på kompromis med kvaliteten af lyset, er det åbenlyse valg at bruge LED pærer. Hos plusled finder du et stort udvalg af netop denne type belysning.


Særligt de store hvidevarer såsom opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine er energikrævende og tager meget plads. Mange hjem, kan dog ikke fungere hvis disse enheder ikke er til stede. Derfor er det vigtigt at indrette sit hjem så godt at det giver mest mulig mening og bruger pladsen bedst muligt.

Sådan skaber du plads til forandringer

Undgå at vælge møbler til din indretning, som er så tunge og robuste, at de ikke sådan lige er til at flytte igen. Ved at gøre brug af denne tilgang, er det super nemt at rokere møblerne løbende. Således at indretningen aldrig bliver alt for triviel og kedelig. På denne måde kan du skabe en organisk spiseplads i hjemmet, som gør denne faste rutine lidt mere spændende.


Ved løbende at skabe forandringer i dit hjem, bringes der nyt liv ind i dine rum. Du kan med fordel justere indretningen, samtidigt med årstiderne. På denne måde får du skabt et naturligt flow og rutine, som du kan gå og glæde dig til. Skriv med fordel dine ideer til indretningen ned, så du kan samle disse næste gang du skal lave om i hjemmet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.