Annoncørbetalt indhold

sådan bruger du kropsolie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kropsolie er et populært skønhedsprodukt, der bruges til at fugte og pleje huden. Den kan påføres over hele kroppen eller kun på bestemte områder, f.eks. ansigtet, hænderne eller fødderne. Kropsolie kan også bruges som massageolie. Der findes mange forskellige typer af kropsolier, som hver har deres fordele. Læs mere om hvordan du bruger kropsolie effektivt i denne artikel.


Sådan gør du

Du bruger kropsolie ved at begynde med at hælde en lille mængde i håndfladen. Påfør derefter olien på din hud med cirkulære bevægelser. For at opnå de bedste resultater skal du massere olien ind i huden i flere minutter. Du kan bruge kropsolie så ofte du vil, men det er især gavnligt at bruge den efter brusebadet eller hvis du har været i karbad. Det er her olien vil bedst trænge ind i din hud. Det er fordi dine porer er åbne, og din hud er fugtig, hvilket gør det lettere for olien at blive absorberet. Du kan også anvende kropsolie før sengetid og lade den sidde på natten over. Sørg blot for at påføre den sparsomt. Det er bedst, hvis du bruger en økologisk kropsolie. Dette vil være mere skånsomt overfor din hud. Olie med parfume kan skabe irritation.

  

Brug det også til håret

Kropsolie kan også bruges i håret. Du skal blot påføre en lille mængde på din hovedbund og massere den ind i vådt hår. Du kan også bruge kropsolie som en leave-in conditioner ved at påføre den i vådt eller fugtigt hår. Når du bruger kropsolie i håret, skal du fokusere på spidserne og undgå at få den for tæt på hårrødderne. Ellers kan det hurtigt blive fedtet. Sørg for så vidt muligt ikke at påføre det, mens dit hår er tørt. Dette kan føre til irritation af hovedbunden.


Vælg den rigtige olie

Der findes mange forskellige typer af kropsolier på markedet. Vælg en olie ud fra din hudtype og dine behov. Hvis du f.eks. har tør hud, skal du kigge efter en olie, der er fugtgivende. Hvis du har følsom hud, skal du vælge en olie, der er mild og ikke irriterende. Du kan også finde kropsolier, der er specielt udviklet til massage. Disse olier er ofte lettere i konsistensen og har en behagelig duft. Du bør undgå at bruge kropsolie, hvis du døjer med akne. Kropsolie kan tilstoppe porerne og gøre udbrud værre. Hvis du har fedtet hud, bør du måske helt undgå at bruge kropsolie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.