Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du overblikket under pandemien igen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange mennesker har det været utrolig hårdt at være hjemme under pandemien. Det har ændret mange af vores hverdage og de rutiner vi har kendt til. Flere danskere har fuldstændig mistet motivationen og overblikket over, hvad der nu skal ske. Så hvordan undgår du at blive alt for overvældet?


Gode prisvenlige opslagstavler lige her


Det er ikke nemt at befinde sig i den situation som hele verden har stået i, i hvad der nu er over et år. Vi har skulle gøre ting på helt nye måder og vænne os til at være meget mere hjemme, end hvad vi måske lige havde lyst til. Dette har haft stor betydning for vores motivation, eller mangel på samme. Det er ikke særlig inspirerende at skulle stå op og bare gå ind ved siden af, for at tage på arbejde. Det har for mange været en enormt isolerende tid, som har budt på mange humørsvingninger og bare rolig – du er bestemt ikke den eneste! Der er dog måder hvorpå du kan bevare overblikket, også selvom det ikke er lige så godt som at få lov at komme på arbejde eller i skole igen. Du kan hos Lomax finde en god, prisvenlig opslagstavle, hvor du kan skrive noter og hænge op. Det kan være inspirerende citater som hjælper med at få dig igennem dagen, men det kan også blot være fremtidige planer, som måske er nemmere at huske, når først du har fået det op at hænge. Det hele bliver bedre på et tidspunkt, men det er vigtigt at vi holder i lidt endnu, også selvom det er svært. Der vil dog forhåbentligt være en ændring i din dag, hvis du har en god opslagstavle til at hjælpe dig med at holde styr på fremtidige planer.


Skriv dine planer ned


Vi mærker alle sammen konsekvenserne ved pandemien, og det er bestemt ikke noget som er særlig sjovt. Det er derfor vi må gøre hvad vi kan for at holde ud, og hvis en opslagstavle kan gøre dét for dig, er det så ikke værd at give det en chance? Det er måske ikke det der gør at det hele vender, men det kan være med til at gøre en forskel, også selvom den er lille. Vi er mange som glemmer vores aftaler i øjeblikket og ikke rigtigt kan finde hoved og hale i hvad der foregår i øjeblikket. Det er helt okay, men derfor kan vi stadigvæk få lidt hjælp i ny og næ, hvis det er det vi har brug for. Tag et kig på linket ovenfor, og se om ikke det er en opslagstavle som du lige står og mangler i din tilværelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.