Annoncørbetalt indhold

Sådan udforsker du nye muligheder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis din garderobe vælter tøjet ned i ansigtet på dig, når du åbner skabslågerne, er det nok tid til at rydde godt og grundigt ud i indholdet. Måske er du typen, der opbevarer alt fra stearinlys til sokkeholdere i din garderobe, og nu skal der orden i sagerne - de 14 bluser, 9 par hullede sokker og 5 par bukser, som du ikke har gået med siden Obama var præsident, skal du endelig tage afsked med. 


Denne artikel vil introducere dig til, hvordan du kan udforske nye muligheder, når du har ryddet op og ryddet ud. Det kan være en helt ny stil og helt ny garderobe, du er på udkig efter, eller også ønsker du blot, at finde et enkelte beklædningsgenstande som altid passer sammen med hinanden og med sæsonen.


Start småt

Før du brænder hele opsparingen af på dit nye jeg, bør du starte helt småt. Undgå at handle de helt dyre mærker, men følg de nyeste nye trends hos de lidt billigere mærker. Dette giver dig et større råderum til at prøve disse trends af, så du ikke spenderer 1000 kroner på en strikket vest, for blot at finde ud af, at det slet ikke er noget for dig.


Nye tiltag inden for mode falder nemlig ikke i alles smag, og det er helt okay. Tag en browser tur på internettet, og forsøg at forestil dig selv og din kropsbygning i de pågældende styles du falder over - det kan hjælpe med at skabe et mere realistisk billede af, hvorvidt en wrap kjole vil passe, hvis man har en større barm, eller, hvorvidt knæhøje støvler passer til kalveknæede ben. Alle kropsbygninger er forskellige, og alle kropsbygninger er præcis som de skal være; men det er let at falde for trends og så senere fortryde, at man har fulgt dem.


Den helt store renovering

Har du gennemgået en større transformation, eller måske startet et nyt kapitel i dit karriereliv? Nu skal garderoben immervæk have den helt store tur, og dette vil nok kræve en hjælpende hånd.


En personlig shopper kan hjælpe dig med at shoppe din nye garderobe. Vedkommende vil, gennem samtale og forberedelse, finde tøj og styles der passer til lige nøjagtig dig. Her skal du altså ikke løfte en eneste finger, fordi den personlige shopper træffer beslutningerne for dig.


Her gælder det altså om at slippe al kontrol, og dermed stole på den professionelle, personlige shopper, der hjælper dig. Du kan booke en personlig shopper i Randers, og starte dit næste kapitel med den helt store renovering i garderoben.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.