Annoncørbetalt indhold

Send gratis guld til NordiskGuld

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det lyder lidt mærkeligt at skulle sende guld med posten, men den er god nok. Hos Danmarks nye guldsmed NordiskGuld kan du sende dit guld med posten helt gratis, så du ikke skal mærke til noget besvær i forhold til dit salg af guld fra gemmerne.

Brug værdipakker hvis du gerne vil undgå selv at skulle forbi guldhandleren


Inde på hjemmesiden https://nordiskguld.dk/guldpriser/ kan du læse meget mere om hvordan det helt praktisk foregår når du vil sælge dit guld med posten. Dette er en særlig service der ydes når der er tale om en handel hos NordiskGuld og er med til at gøre det hele lidt lettere for dig, der bare gerne vil have ryddet op i gemmerne og se lidt ekstra penge på kontoen.


For nogle er det at foretrække at man selv møder om i den fysiske guldhandler, mens det for andre virker meget problematisk at skulle komme til og fra guldhandleren. Det kan for det første være meget angstprovokerende at rende rundt med guld eller kontanter i tasken og hvis man så oveni købet skal igennem en masse offentlig transport for at komme frem, kan det være at foretrække at sende guldet med posten i stedet.


Find dit guld og vej det for at finde frem til dets værdi

Når du ønsker at sende dit guld med posten, kan du starte med at finde alt det guld du ikke synes du behøver at eje længere. Der kan være mange grunde til at du gerne vil sælge dit guld. Måske du allerede har hørt at guldpriserne er helt i top lige for tiden eller måske du bare synes at der ikke er nogen grund til at det skal samle støv hos dig længere, fordi du ganske enkelt aldrig får det brugt.


Hvis du ikke har nogen glæde af dit guld i forvejen, giver det rigtig god mening at se på at sælge det netop nu, hvor du kan få en rigtig fin pris for det. Du kan på hjemmesiden for NordiskGuld finde en prisudregner, der kan fortælle dig hvad du kan forvente at få for dit guld når du sælger i dag.

Priserne er hele tiden opdateret i forhold til den aktuelle pris på guld og det gælder derfor om at huske på, at der nogle gange kan være tale om fald i prisen og det er netop det de folk der sælger ud af guldet nu, gerne vil undgå. Er du klar til at sælge dit guld, så besøg din nærmeste NordiskGuld eller kontakt dem for at få en pakkelabel tilsendt, så du kan sende dit guld til dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.