Annoncørbetalt indhold

Sjov og lækker drink: Bubble Tea med tapioca perler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdHvis du er på udkig efter en lækker drink til en varm sommerdag eller en hyggelig aften i sofaen, kan Bubble Tea være det helt rette valg. Bubble Tea med tapioca perler er en sjov drik med en anderledes twist, som gør denne drik helt speciel.


Tapioca er små perler, som har en sjov konsistens, og som skal tilsættes din te for at gøre den unik og lækker. Perlerne har en chewy konsistens, hvilket måske ikke lyder så indbydende i en te, men når du først har prøvet dem, vil du forstå, hvor Bubble Tea med tapioca perler er så populær.


Tapioca perler er fremstillet af tapiocastivelse, og med tilsat sødme eller anden smag er de det perfekte element i en te.


Sådan laver du Bubble Tea med tapioca perler

Hvis du gerne vil prøve at lave din egen Bubble Tea med tapioca perler, vil du blive glad for at høre, at det er en forholdsvis nem proces. Du skal nemlig bare bruge en god te samt lidt mælk, og så skal du naturligvis have de lækre små tapioca perler.


Du kan bruge forskellige former for te til din Bubble Tea med tapioca perler, og det er helt fint at bruge helt normale tebreve. Det er også en god idé at tilsætte noget sødt for at give teen en ekstra god smag. Det kan eksempelvis være en god honning.


Når du har ingredienserne på plads, kan du gå i gang med at lave din Bubble Tea med tapioca perler på følgende måde:1.     Kog 1 liter vand og tilsæt din te eller tebreve, når vandet begynder at koge. Herefter skal du slukke for varmen med det samme og lade vandet køle ned til stuetemperatur. Når teen er tilpas kold, skal du fjerne dine tebreve

2.     Nu kan du gå i gang med at forberede dine tapioca perler. Dette kan du også gøre, mens du venter på, at teen bliver kold. Du forbereder dine tapioca perler ved at putte dem ned i en gryde med kogende vand, hvor de skal koge i ca. 5 minutter. Du kan prøve dig frem for at se, om de er færdigkogte. Når de er bløde helt inde i midten, er de færdige

3.     Put nu en spiseske honning i en skål og si vandet fra dine perler. Put herefter dine tapioca perler ned i honningen og lad dem trække der i ca. 10 minutter

4.     Nu er du endelig klar til at samle det hele. Tag derfor først det antal glas, du vil servere i, og put en spiseske honning i hvert glas, hvorefter du fylder to spiseskeer med tapioca perler oveni hvert glas. Nu er det tid til at hælde den kolde te i. Fyld dine glas halvt op, og top så op med mælk i den sidste halvdel af glassene


Nu er din Bubble Tea med tapioca perler klar til servering, men du kan også overveje at gøre den endnu mere forfriske med et par kolde isterninger.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.