Annoncørbetalt indhold

Skal du have ny printer? Så læs med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden ganske normalt at have en printer i de danske hjem, hvilket er med til at gøre en række skole- og arbejdsrelaterede opgaver en del nemmere og mere tilgængelige. Men printere holder ikke evigt, hvilket betyder at man kommer til at skifte lidt mellem forskellige printertyper og -mærker. Dog er det store elektronikmarked ofte yderst uoverskueligt, hvilket er til stor frustration for mange. Dette gør sig også gældende på printermarkedet, der både består af forskellige størrelser, typer, prisklasser samt evner. Nedenfor finder du en række tips og pointer, der er gode at tage til overvejelse, inden man går ud i butikken og investerer i den nye printer.

Hvad er budgettet?

Det første, som man skal have styr på, inden man kaster sig ud på printermarkedet, er budgettet. Man kan nemlig finde printere til alt mellem 200 kroner og 9000 kroner, hvilket naturligvis også vil afspejle sig i printerens kvalitet. Når man lægger sit budget i forbindelse med købet af en ny printer, er det også vigtigt at tage højde for vigtigheden af den nye printer. Er det en uundværlig del af dit arbejdsudstyr eller skal den bruges til noget meget vigtig og specifikt? Så er det måske en god ide at investere en tand mere i printeren, end hvis den blot var til lejlighedsvis brug.

Hvilke evner skal den have?

Dernæst er det en god ide at beslutte sig for, hvilke specifikke evner, som man ønsker printeren huser. Skal den blot kunne printe ud? Skal den være trådløs? Skal den også kunne kopiere og scanne? Skal den kunne printe i farver eller kan du nøjes med sort/hvid? Dog er det vigtigt at huske, at de billigste printere ofte ikke kan det hele. En harmoni og sammenhæng mellem budget og evner er derfor nødvendig, hvis man ønsker en okay kvalitet.

Hvad med blæk og papir?

Når man så har besluttet sig for, hvilken printer man ønsker at købe, kan man så begynde at tænke og kigge på blæk- og farvepatroner. Mange printere har nemlig specifikke patroner, der passer dem. Vælger man eksempelvis en Epson printer, er det en god ide at have et mindre lager af epson blækpatroner i skuffen, så man ikke løber tør og står i en situation, hvor man akut har brug for patroner, men de ikke er indenfor rækkevidde. Derudover er papir til printeren også et must i skuffen, så man igen undgår de ubehagelige situationer med manglende papir.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.