Annoncørbetalt indhold

Tag en get-away til Lemvig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er populært at tage på get-away, altså en lille miniferie eller måske en forlænget weekend, hvor man kommer væk fra dagligdagens hamsterhjul. Her ser vi på Lemvig som destination, så læs med, hvis du også trænger til at komme lidt væk.


For at få mest muligt ud af tiden, kan det være en god idé at blive her i Danmark eller måske Sverige eller Tyskland, når man vil på miniferie, så man ikke skal bruge alt for meget tid på transport. På den måde kan I hurtigt komme i gang med at nyde fridagene.


Bliv blæst igennem ved Vesterhavet 

Der er mange gode grunde til at tage til Lemvig. Vesterhavet er nærmest lige uden for døren, og her venter gode oplevelser med gåture på stranden, hvor I rigtigt kan blive blæst igennem og mærke, I er kommet til havet. Byen lokker med grillbarer og restauranter, og der er ikke langt til hverken Thyborøn, Struer, Holstebro eller Nykøbing Mors, hvor I kan lave afstikkere til.


Hvordan skal turen finansieres? 

Selv om en forlænget weekend til Lemvig i sagens natur er noget andet end en rejse til Thailand eller New York, skal der stadig penge til, og inden man sætter kursen mod det vestjyske, må man gøre sig klart, hvordan turen skal finansieres. Her vil nogle vælge at optage et lån hos hos Financer Danmark, men mange vil nok vælge i stedet at spare pengene sammen og tage af sted, når man har råd til det. Det kan også være en mulighed at ønske sig gavebokse til kroophold i fødselsdags- og julegave og bruge dem på opholdet.


Fine forbindelser med tog eller i bil 

Turen til Lemvig klares let i bil, da man kan køre på motorvej helt til Holstebro, hvis man kommer fra Sjælland, Fyn eller det sydlige Jylland. Turen kan gøres på mellem fire og fem timer fra København, så det er til at overse. Også med offentlig transport er der gode forbindelser. Lemvig er ikke en stationsby, men har en fin rutebilstation, hvortil der er forbindelse fra Struer. Her tager turen omkring fem timer fra hovedstaden. Hvis man vælger det offentlige, er det en god idé at have lidt at spise med, da det er meget begrænset, hvad man kan købe i toget. For at være på den sikre side, er det altså derfor bedst at enten smøre en madpakke selv, eller købe noget på den station, man tager afsted fra, så man er sikker på at kunne få noget at spise og drikke på rejsen.


Hotel, kro eller herregård 

Når det gælder overnatning, er der flere muligheder i Lemvig og omegn, og I kan således vælge mellem både kroer, hoteller, Bed & Breakfast og endda også en herregård. Hvad man skal vælge, kommer an på dels budgettet for turen og hvilken indkvarteringsmulighed, man foretrækker. Nogle kan lide at få det hele serveret, mens andre gerne vil lave sine måltider selv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.