Annoncørbetalt indhold

Tag på safari til Kenya men husk dit visum

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du til vilde eventyr og oplevelser og har du ikke ro i bagen til at skulle ligge og solbade en hel ferie fra start til slut, så kan Kenya være et godt sted at kigge i retningen af som den næste rejsedestination. Her er der mulighed for at få en på opleveren.


På eventyr med de vilde dyr

Hvis du er typen der sjældent synes at en hel ferie sydpå skal foregå på en strandstol med en drink i hånden fra morgen til aften, så kan Kenya måske være den perfekte rejsedestination. Når du drager til Kenya, er der nemlig rig mulighed for at tage på eventyr og opleve alt det, som Danmark ikke kan komme i nærheden af at lade dig opleve.

Kenya er rig på en helt anden natur, der er fyldt med store og vilde rovdyr og det er også som regel det der er årsagen til at danskerne gerne vil besøge Kenya. I landet ved man godt at det er en hel turistattraktion i sig selv, at lave safariture og der er derfor rig mulighed for at finde en fantastisk pakkeløsning for dig der ikke kan vente med at opleve det helt ægte dyreliv uden filter.

Hvis du går rundt med en ønsketænkning om at opleve Kenya og egentlig gerne vil gøre handling heraf, så er der nogle ting du kan gå i gang med nu og her, så der er så lidt af det praktiske der skal klares lige op til afrejsen. Det første du kan tage et kig på, er hvordan reglerne for visum til Kenya er. Dem kan du læse mere om på e-visa.dk.


Søg inspiration online for den bedste tur

Når du har besluttet dig for at rejse til Kenya på safaritur, kan du som en start søge dig frem til inspiration til din rejse. Der ligger mange websites online, hvor bloggere og influencere har delt egne oplevelser og disse skriv kan være med til at pege dig i en retning af hvordan din egen rejse skal skræddersyes. Det kan være der er en decideret pakkeløsning hos et firma, som en blogger anbefaler og som du efterfølgende kan tjekke op på for dig selv.

Du skal selvfølgelig også have fundet ud af hvornår du kan få fri til at tage af sted. Mange siger at en tur til Kenya på en uge er for kort og derfor er det mest sete at folk vælger at være afsted i 2-3 uger ad gangen. I forhold til dit visum, så kan du dog maksimum opholde dig i Kenya i op til 30 dage. Inden du booker en masse, bør du tale med din læge om vacciner der skal klares før afrejse. Nogle vaccinationer skal tages over flere omgange, så det er en god idé at være hurtigt ude her.


Få styr på de praktiske ting før du rejser

Når du kender til de aktuelle datoer og har fundet ud af hvor du ønsker at opholde dig, så er det med at se på flybilletter hurtigst, for jo hurtigere man er ude desto billigere kan man opleve prisen er på billetterne. Herefter skal du tjekke om dit pas er gyldigt for hele perioden du skal rejse plus de 6 måneder efter din afrejse, som der er krav om. Er alt som det skal være, så er du klar til at bestille dit visum til Kenya.

Er du ude i god tid, så skal du være opmærksom på at dit visum til Kenya er gyldigt i 90 dage fra du har ansøgt om det, så sørg for at det ikke konflikter med den valgte periode du vil afsted i. Resten går let og hurtigt med at søge, da et visum til Kenya foregår digitalt og derfor er det også kaldet for et e-visum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.