Annoncørbetalt indhold

Tilbage i form efter for meget tid på sofaen?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du måske tilbragt lidt for meget tid på sofaen? Hvis du kan mærke, at kiloene lige så stille sætter sig, og de bliver sværere og sværere at få til at rasle af, så er du helt sikkert ikke den eneste. Men bare rolig - læs med her og bliv klogere på, hvordan du kommer tilbage i form!


Du skal ikke skamme dig, hvis du har tilbragt en hel del tid på sofaen eller i sengen for nyligt. Den seneste tid har som bekendt været præget af isolation og nedlukning, og når fitnesscentrene er lukkede, er det op ad bakke med motionen. Alt skal ordnes hjemmefra foran computeren, og det er i det hele taget ikke meget, man får rørt sig. Hvis chokoladen i skabet har kaldt lidt for meget på dig, og du nu tænker at det er på tide at komme i gang, så er det nemmere, end du måske tror.


Lad fitnesscentret komme til dig 

Er du nået til det punkt, hvor du faktisk begynder at savne fitness en smule? Du troede måske aldrig, at den dag skulle komme, men så blev du fanget i nedlukning og isolation. Den gode nyhed er, at der findes en løsning til dig, som savner at give den gas på din yndlingsmaskine i fitnesscenteret: nemlig crosstraineren!


Crosstraineren er blandt manges favoritter når der skal udføres cardio. Hvad med at anskaffe dig en crosstrainer så du kan træne derhjemme uanset nedlukning og vind og vejr. Du kan finde den bedste crosstrainer, som er blevet vurderet bedst i test hos nettofitness, men også et bredt udvalg af andre crosstrainers, og andre maskiner og redskaber til hjemmetræning.


Vælg en crosstrainer der opfylder dine behov

Hvis du beslutter dig for at anskaffe en crosstrainer, så er næste step at vælge netop den crosstrainer model som skal med hjem og stå hos dig. Der findes et bredt udvalg af crosstrainers som varierer i prisleje. Prisen afhænger som udgangspunkt af hvor mange forskellige funktioner de forskellige crosstrainers har at byde på.


Du kan fx vælge en crosstrainer som har de helt basale funktioner, til en billigere pris, hvis det er dit behov. Men du kan også vælge en lidt dyrere crosstrainer, som har mange forskellige funktioner at vælge imellem. Fx kan du få en crosstrainer med indbygget blæser, der køler dig ned imens du er i gang med at knokle. Eller en crosstrainer med skærm, pulsbælte, indbyggede højtalere, Bluetooth og meget mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.