Annonce
Navne

25 års jubilar kunne egentlig have fejret 40 års jubilæum

Traditionen tro var alle kollegaerne samlet, da Jette fik overrakt blomster fra personaleforeningen og den særlige 25-års nål. Pressefoto
Planner Jette Jensen kunne den 25. september fejre med kollegerne, at hun har været ansat ved Westpack, Holstebro, i 25 år.

25. Til Westpacks seneste medarbejderorienteringsmøde modtog planner Jette Jensen den særlige Westpack-nål af guld i anledningen af sit 25-års jubilæum. Orienteringsmødet fandt sted i Westpacks store lagerhal, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

- Jubilaren er en medarbejder, der næsten kan køre samtlige maskiner selv. Det er en medarbejder der igennem årene har gået til opgaverne med stor iver og ihærdighed. Og det er en medarbejder, der - til trods for at hun aldrig har arbejdet i salgsafdelingen - altid har kunden i fokus og altid søger den bedste løsning. Hun bliver hellere end gerne bliver lidt længere, og skal nogle gange bedes om at gå hjem. Med super godt humør spreder hun god energi og løfter fællesskabet, sagde produktionsleder Søren Mogensen om Jette.

Derudover kunne Søren Mogensen ikke dy sig for at nævne, at Jette (hvis det ikke var for en mindre teknikalitet), om tre år kunne have fejret 40-års jubilæum. Det vender vi tilbage til.

Annonce

Jette er opvokset i Holstebro, hvor hun stadig er bosat. Hun blev udlært i en lokal tøjbutik, men ville hellere noget andet.

- Så jeg tog rundt til forskellige Holstebro-virksomheder og søgte arbejde, fortæller hun.

Det var i 1984.

Westpack, der dengang holdt til på Gl. Struervej, havde hun aldrig hørt om før, men virksomheden var selvfølgelig også en del mindre dengang. Under 50 medarbejdere, husker hun. I en årrække arbejdede hun i tryklinjen, hvor Westpacks smykkeæsker bliver præget med diverse guldsmede-logoer. Især smykkeæskerne fra 3000-serien står tydeligt i hendes hukommelse. De var brune og på højeste mode dengang!

Det medførte, at jeg var væk i ét år og én måned, hvilket betød, at min anciennitet ved Westpack var nulstillet, da jeg kom tilbage.

I 1992 blev Jette forfremmet til forsyner, hvilket involverede mere koordinering. Denne stilling havde hun i tre år, indtil hun gik på barsel med sit andet barn i 1995. Herefter arbejdede hun i en kortere periode på deltid ved en anden virksomhed.

- Det medførte, at jeg var væk i ét år og én måned, hvilket betød, at min anciennitet ved Westpack var nulstillet, da jeg kom tilbage, siger hun med et smil. Ret skal være ret.

Tilbage på Westpack fik hun nu en masse nye erfaringer. Hun kørte blandt andet boksautomaterne og var i forsendelsen. I 2016 blev hun forfremmet til Planner, hvilket betyder at hendes dagligdag er fuld af koordineringsopgaver og langsigtet planlægning.

At hun nu kan fejre 25-års jubilæum ved Westpack vidner naturligvis om hendes loyalitet – men også om et rigtigt godt arbejdsmiljø i virksomheden.

- Man hører ofte fra folk ude i byen, at Westpack har et godt ry, fortæller hun.

- Og vores jobansøgere nævner det faktisk også tit.

Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Vin For abonnenter

Det er blevet en folkesport at importere vin: Mød den professionelle, den frankofile, ægteparret og ham med styr på det italienske

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Kampen om lygtepælene: Valgplakater er en del af festen

Vestjylland For abonnenter

Lars var første mand på brandstedet: Det eneste, man tænker på, er at få alle mand ud

Søndag ifølge chefredaktøren

De næste tre uger er der konstant nogen, der smiler til dig

Lemvig

Blot en fjerdedel af kandidaterne blandt de to største partier er kvinder: - Det er ikke godt nok, det er det bestemt ikke

Vestjylland

Se video: Brand i 'Det Gamle Hotel' er ude af kontrol - politiet vurderer at bygningen brænder helt ned

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Ingen topkarakterer trods fremragende kamp af LTH

Navne

EM-helt fik flot karriere trods hjertefejl

Lemvig

18b tager et stort skridt fremad: Køber naboejendom til overnatning og bespisning

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Rasmus Porup startede valgkampen med plakatophængning og storsejr over BSH

Lemvig For abonnenter

To tidligere alkoholikere gennem mange år: Gør som os og tag imod hjælp - så kan du komme ud af det

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Annonce