Annonce
Navne

30 års jubilar fik pludselig meget travlt

Administrerende direktør Tommy Brandt kan 19. marts fejre 30 års jubilæum hos Jysk Kemi Sevice, hvor han i dag er øverste chef. Foto: Jysk Kemi Service
Administrerende direktør Tommy Brandt kan torsdag den 19. marts fejre 30 års jubilæum hos Jysk Kemi Service.
Annonce

Holstebro: Jysk Kemi Service ligger solidt plantet i hjørnet på Gammel Struervej i Holstebro.

30 mand arbejder på virksomheden, der blev etableret i 1987.

De senere år har den lokale virksomhed befundet sig i en rolig og sikker gænge med de mange udfordringer, som det nu engang giver at drive kemivirksomhed med fokus på miljø.

For et par uger siden blev virksomheden pludselig meget interessant, da man kan producere håndsprit, hvilket i den grad er en eftertragtet varer i en tid med frygt for corona-smitte.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efterspørgslen har været helt vild, siger administrerende direktør Tommy Brandt.

Og han har alligevel et par år bag sig, da han på torsdag kan fejre sit 30 års jubilæum i virksomheden.

- Det er gået stærkt, men jeg håber, at der er mange gode år i mig endnu. Vi har potentiale til at udvikle os, siger den 52-årige direktør.

Han er uddannet i autobranchen og begyndte efter et års ophold i USA som tekniker i virksomheden i 1990. Derefter blev han konsulent, så teknisk direktør, og siden januar 2016 har han været administrerende direktør. Han blev medejer af virksomheden i 2011 og har efterfølgende købt en stor del af aktierne i selskabet, som en del af et generationsskifte.

- Jeg ser fine muligheder for, at virksomheden kan udvikle sig de næste år. Det er også muligt at udvide på vores nuværende grund. Det er meget vigtigt, at vi kan fastholde lokale arbejdspladser. Det er jeg meget optaget af, siger Tommy Brandt, der kan glæde sig over stor loyalitet hos flere medarbejdere, da han ikke er den eneste, der har 30 års jubilæum inden for de næste måneder.

Annonce

Mere økologi

En af de seneste udviklinger, som jubilaren har bemærket, er, at økologi spiller en større og større rolle, når produkterene skal produceres.

- Det har taget fart de seneste år, og det er klart, at det kræver en omstilling. Bevidstheden er blot steget yderligere de senere år. Kravene til miljøstandarder har været høje i mange år, men nu er der også kommet interesse for økologiske kemiprodukter, siger jubilaren.

Han er gift med Helle og har to døtre, Sofie og Johanne. Familien er bosat i den nordlige del af Holstebro.

Jubilæet vil blive fejret sammen med kunder, medarbejdere og venner i løbet af sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce