Annonce
Struer

Bende Juel Okkerstrøm trækker sig fra byrådet

Bende Juel Okkerstrøm (i midten) fik 120 personlige stemmer under kommunalvalget og fik dermed det andet mandat i byrådet i Struer for SF i 2017. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Har brug for tid til at komme sig efter kræftsygdom og giver derfor stafetten i byrådet videre til Anne K.B. Petersen fra Thyholm.
Annonce

Struer: Byrådet i Struer Kommune har godkendt en anmodning fra Bende Juel Okkerstrøm, som har fremsendt et ønske om at udtræde af byrådet, når hendes orlovsperiode udløber med udgangen af juli.

Bende Juel Okkerstrøm opnåede valg til byrådet, da hun under kommunalvalget i 2017 fik 120 personlige stemmer som kandidat for SF.

Hun fik dermed mandat nummer to til SF, da partiet fik 6,7 procent af stemmerne.

Men 18 december 2018 søgte hun om orlov, da hun skulle under behandling for en kræftsygdom.

Nu ønsker hun at overlade sit sæde i byrådet til Anne K. Bøge Petersen fra Thyholm, som blev nummer tre på SF-listen med 97 personlige stemmer under kommunalvalget i 2017.

- Jeg er kommet godt igennem et behandlingsforløb, men har brug for ro til at vende tilbage til både jobbet og til en helt almindelig hverdag. Det går godt, men kommer til at tage tid, måske år, inden jeg igen kan være over det hele, forklarer Bende Juel Okkerstrøm om baggrunden for sin beslutning om at give stafetten i byrådet videre til Anne K.B. Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce