Annonce
Lemvig

Bovbjerg Fyr er klar til indvielsen

I november tog de mange venner på Bovbjerg Fyr de første mange spadestik til det renoveringsarbejde, der nu er afsluttet og klar til indvielse. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Renoveringsprojektet til 4,5 millioner kroner er nu til ende, så der er indvielse 1. juli

Bovbjerg: Nu er man nået så langt med det seneste renoverings-projekt på Bovbjerg Fyr, så der er sat tidspunkt på indvielsen.

Det bliver mandag 1. juli klokken 14.00, hvor der er arrangeret indvielses-fest af de nye og renoverede lokaler. programmet byder på taler, sang og musik. Der er snoreklip, og der er godt til ganen. Og så er der annonceret overraskelser.

Det seneste renoveringsprojekt er til 4,5 millioner kroner, som er støttet af Lemvig Kommune, en række fonde med mere. Her er lavet et lokale i Nordhuset, hvor man kan lave arrangementer og flytte planlagte udendørs arrangementer indendøre, hvis vejret ved kanten til Vesterhavet ikke tillader at være udenfor. Der er en række delprojekter som renovering af tårnet, ny administration, og værksted og depot flyttes, så der bliver plads til et grov- og bagekøkken.

- Vi er så småt begyndt med kunst i Nordhuset, siger fyrmoster Lene Christiansen.

Op til indvielsen er der et par gratis arrangementer, som er en gave til alle fyrets venner og gæster, som har ventet utålmodigt på, at renoveringsarbejdet skulle blive færdigt. I weekenden kommer performance-duoen InterAction lørdag med en forestilling, der også er støttet af Kulturelt Samråd. Og søndag kan man møde de to brødre Aske og Malte Sjørvad Johnsen. Aske er dansk mester i freestyle rap under kunstnernavnet "Den lette Garde", og de vil tage sig af H.C.Andersens eventyr. Det er et arrangement under Genopdag-festivalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce