Annonce
Lemvig

Efter sag om fiskekvoter: Dropper køb af Thyborøn-firma

Revision Limfjord opkøbte i maj MC Revision i Thyborøn. Men handlen bliver alligevel ikke til noget, da Revision Limfjord har opgivet handlen. På fotoet er det Jørgen Riise (tv.) og Martin Christensen fra MC Revision på kanterne. I midten Allan Galsgaard og Mads Bjørndal fra Revision Limfjord. Pressefoto
Revision Limfjord har droppet planerne om at købe MC Revision i Thyborøn, da de er inddraget i stor millionsag om fiskekvoter
Annonce

Thyborøn: Der var stor glæde over handlen tilbage i maj, da Revision Limfjord med hovedsæde i Thisted opkøbte revisionsfirmaet MC Revision med base i Thyborøn.

Men handlen bliver alligevel ikke til noget. Det meddeler Revision Limfjord nu i en pressemeddelelse.

I forsommeren blev der rejst sag mod MC Revision. Efterfølgende har der været tæt dialog mellem de to revisorfirmaer, og det er nu endt med, at Revision Limfjord, der har afdelinger i en række byer i det vestjyske, trækker sig fra handlen.

- Begge parter er overraskede over tiltalen, og Revision Limfjord har valgt ikke at gennemføre overdragelsen som planlagt. Det har resulteret i, at vi den 6. august internt har meldt ud, at Revision Limfjord ikke kommer til at gennemføre en overdragelse pr. 1. oktober 2020 på grund af den verserende sag. MC Revision og Revision Limfjord vil dermed fortsætte som to selvstændige virksomheder som hidtil – også efter 1. oktober, siger administrerende direktør Karen Mørkholt i en pressemeddelelse.

Sagen handler om, at MC Revision i Thyborøn er blandt de tiltalte i den store sag om svindel med fiskekvoter. Revision Limfjord ønsker ikke til at forholde sig yderligere til den konkrete sag, da den verserende sag ikke har noget med Revision Limfjord at gøre.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra MC Revision.

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Frivillig Fredag er aflyst

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Fandt hash hos 67-årig mand

Annonce