Annonce
Debat

Et vigtigt valg

Rasmus Porup. Foto: Morten Stricker

Læserbrev: Den 13. februar bragte Lemvig Folkeblad to artikler med udgangspunkt i den nye rapport om fremtiden for Lemvig Idræts & Kulturcenter (LIK).

Navigators, som har lavet rapporten, beskriver den nuværende situation som en gordisk knude. Rapporten har skitseret tre mulige fremtidsscenarier, hvor konstellationen mellem kommune, bestyrelse og ledelsen varierer. Generelt for alle tre muligheder nævner Navigators, at der skal fornyelse til. De 8500 kvadratmeter skal udnyttes bedre, og der skal skabes mere trafik i centret.

I min optik står Lemvig Idræts- & Kulturcenter og Lemvig Kommune overfor et meget vigtigt valg.


Generelt for alle tre muligheder nævner Navigators, at der skal fornyelse til. De 8500 kvadratmeter skal udnyttes bedre, og der skal skabes mere trafik i centret.


LIK er et samlingspunkt for mange foreninger, den professionelle sport i Lemvig Kommune og samtidig et sted med mulighed for kulturbegivenheder - ting, som vi i fremtiden skal vægte højt. Et sundt foreningsliv og kulturelle tilbud er noget som trækker folk til Lemvig Kommune.

Vi er demografisk udfordret i Lemvig Kommune, og en nedjustering i LIKs kapacitet samt de nuværende tilbud, vil i mine øjne være at hjælpe den nedadgående demografi på vej. I stedet synes jeg, at man skal tage skeen i den anden hånd, og se på hvilke muligheder der er for at få endnu mere foreningsliv og endnu flere kulturbegivenheder ind i LIK.

Vi har alle muligheder for at udvikle LIK til at blive en succes, og vi har en masse mennesker, der gerne vil hjælpe med processen. At sløjfe hal 2 og nedjustere tilbuddene vil, efter min mening, være at kaste håndklædet i ringen og sige tak for kampen.

Lad os i stedet åbne armene og byde alle ideerne velkommen, og lad os sammen få skabt et samlingspunkt for hele kommunen. Et samlingspunkt hvor fælleskabet og venskaber dyrkes!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce