Annonce
Navne

Festabe med rengøringsvanvid: Ralph Jensen fylder 40

Raph Uhre Jensen fylder 40 år og svarer på ti skarpe. Her er han med sin ægtefælle, Tina, og deres to søde døtre, Sofiya og Isabell. Foto: Johan Gadegaard
Ralph Jensen, der fylder 40 på mandag, elsker fest og ballade, Thailand, godt oksekød samt sin weekend-gin & tonic - og så siger hans kone, at han lider af rengøringsvanvid.

40: Hvad er en god fødselsdag for dig?

- Når jeg er sammen med min familie og venner, er der gang i den, og vi får god mad og god vin. Ja, jeg er til fest og ballade. Inde i mit hoved havde jeg da også forestillet mig, at min 40 års fødselsdag skulle fejres med en stor fest, men den må vi udsætte på grund af corona. Så jeg fejrer dagen med nogle kammesjukker herhjemme i privaten. Vi bliver nøjagtigt de ti, man må være.

Hvis du kun måtte spise og drikke to ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

Annonce

- Oksemørbrad! Jeg er ægte kødspiser - jeg elsker godt kød. Og så en gin & tonic, så er jeg glad.

Hvis du nu lukker øjnene og tænker på et helt vidunderligt sted, hvor er du så henne?

- Så er jeg i Thailand. Vi har været i Thailand flere gange, og vi har virkelig nydt landet, maden, varmen og at blive vartet op. Det seneste par år har vi været ude på de små øer, og det, syntes vi, var fedt.

Hvad lærer man mest af - succes eller fiasko?

- Fiasko, tror jeg. Jeg har spillet meget håndbold i mine unge dage - for Mejdal i 13 år på 2. og 3. divisions hold - så selvfølgelig har jeg oplevet nederlag og fiaskoer. Men det tror jeg bare, at man bliver stærkere af. Og som selvstændig erhvervsdrivende er det det samme; man lærer af de fejl, man begår. Selv når de rammer hårdt, er det sundt nok.

På hvilket område har du ændret dig mest, siden du var 25?

- Jeg er nok blevet mere rolig, og har påtaget mig mere ansvar. Det kommer jo af sig selv i og med, at jeg har fået børn. Så skal man jo tage ansvar. Og for fire år siden blev jeg medejer af firmaet, så jeg har også taget ansvar på arbejdet.


Jeg ville være kok, for det var min far. Jeg hjalp ham meget i køkkenet - han havde Stoholm Kro, da jeg var lille. Så kok var min plan, indtil far frarådede mig det på grund af arbejdstiderne.

Ralph Jensen, fødselar


Er der noget, du bare helt vildt gerne ville eje, hvis det var muligt?

- Så skulle det nok være en virkelig fed bil. En Porsche eller en Ferrari. Og i disse tider skulle det så være en el-drevet bil.

Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?

- Jamen, jeg kan altså ikke undvære min gin & tonic i weekenderne, så det skulle være den ene ting. Og en soundbox for at kunne høre musik. Og en mobiltelefon.

Ralph Jensen

Hvorfor: Fylder 40 år den 23. november. Født og opvokset i Skanderborg, flyttede til Holstebro som 22-årig.

Titel: Medejer af Nørhede+ VVS & El beregning.

Fritidsjob: Træner for Skive fH 2. division herrer.

Privat: Gift med Tina Uhre, der er medejer af salonen Style Vision, Holstebro. Parret har to døtre, Sofiya på otte år og Isabell på tre år.

Bopæl: Dolken 9 i Mejrup.

Hvilket job forestillede du dig, at du skulle have, da du var barn?

- Jeg ville være kok, for det var min far. Jeg hjalp ham meget i køkkenet - han havde Stoholm Kro, da jeg var lille. Så kok var min plan, indtil far frarådede mig det på grund af arbejdstiderne. Men jeg elsker stadigvæk at lave mad, og både min kone og børnene elsker min mad, så det er godt nok.

Hvis du skulle ændre dit fornavn, hvad ville du så hedde i stedet?

- Jamen, jeg er egentlig rigtigt godt tilfreds med Ralph. Derimod synes jeg, at mit efternavn, Jensen, er lidt kedeligt. Men så har min kone jo et flot efternavn (Uhre, red.)

Hvilken vane er den mest irriterende, du har?

Her bryder Ralphs ægtefælle, Tina, ind og vil gerne svare:

- Han har simpelthen meget rengøringsvanvid! Altså, jeg klager da ikke over, at han gør rent, men nogle gange tænker jeg, at der da godt kunne gå mere end tre minutter, fra han er kommet ind ad døren og har sagt hej, og til han har støvsugeren i hånden. Det er irriterende...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Hanstorken anses for at være enkemand

Debat For abonnenter

Nedgravede mink: Det er klogt at rive plasteret af, så smerten er overstået med det samme

Annonce