x
Annonce
Lemvig

Fiskere fejrer jubilæum

Kurt Madsen er fortsat i spidsen for de lokale fiskere, men kun frem til næste generalforsamling. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Thyborøn: Fiskeriforeningen i Thyborøn fejrer sit 90 års jubilæum i forlængelse af årets generalforsamling og formandsskifte. Dermed bliver 6. og 7. marts vigtige datoer i kalenderen hos de lokale fiskere.

Fredag 6. marts er der generalforsamling, hvor medlemmerne også skal vælge ny formand, da den nuværende formand, Kurt Madsen, har valgt at gå på pension. I forlængelse af generalforsamlingen bliver der holdt en afskedsreception for Kurt Madsen.

Men lørdag aften bliver der rigtig fest med spisning og levende musik. Da kan Thyborøn Havns Fiskeriforening nemlig fejre sit 90 års jubilæum, og derfor er samtlige 300 medlemmer med ledsagere inviteret til middag og efterfølgende bal i Thyborøn Fritidscenter.

- Vi holdt sidst noget, da foreningen blev 75 år. Nu syntes bestyrelsen, her var en god anledningen til at traktere vore medlemmer lidt og holde en hyggelig aften, siger Kurt Madsen.

Thyborøn Havns Fiskeriforening er en fusion mellem foreningerne i Thorsminde og i Thyborøn. De 90 år er derfor gældende for foreningen i Thyborøn.

- Faktisk havde Thorsminde Fiskeriforening jubilæum for et par år siden, men det opdagede vi ikke. Derfor bliver denne fest en del af det, siger Kurt Madsen.

I dag omfatter foreningen 102 aktive fartøjer med 250 aktive medlemmer samt 50 passive. Der er tilmelding til festlighederne, men Kurt Madsen forventer over 250 deltagere til festen., der skal holdes i Thyborøn Fritidscenter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce