Annonce
Lemvig

For lidt plads: LOFI udvider center

For lidt plads til holdtræning får Lemvig og Omegns Firmaidræt til at udvide LOFI Centret med yderligere 430 kvadratmeter, siger firmaidrættens formand, Niels Kristian Madsen. Foto: Jesper Lundsgaard
Lige efter sommerferien håber Lemvig og Omegns Firmaidræt at kunne gå i gang med udvidelse af motionscenter
Annonce

Lemvig: Pladsen begynder at blive trang i Lemvig Motionscenter 24/7.

Derfor barsler centret med at gå i gang med en udvidelse på i alt 430 kvadratmeter. Håbet er, at byggeriet kan gå i gang i slutningen af sommerferien og stå færdig i begyndelsen af november.

- Vi skal bygge til i forlængelse af det nuværende center. I dag har vi for lidt plads, siger Niels Kristian Madsen, der er formand for Lemvig og Omegns Firmaidræt (LOFI), der driver motionscentret.

Den 430 kvadratmeter store udvidelse skal primært bruges til holdtræning. Når sæsonen for alvor begynder igen efter sommerferien, vil motionscentret have i alt 51 forskellige holdtræninger i løbet af ugen, og hovedparten af dem skal efter planen være i de nye rammer.

Udvidelsen bliver 3,5 meter høj, og der kommer parketgulv med gulvvarme. Der kommer en skillevæg midt i udvidelsen, så rummet kan deles i to sale, der begge bliver på omkring 200 kvadratmeter.

Annonce

Arbejder med flere ideer

LOFI arbejder med forskellige ideer til, hvad den nye udvidelse også kan bruges til.

- Vi arbejder på at lave et hold i floorball i udvidelsen. Desuden har vi kig på at lave et træningstilbud for skoleelever efter skoletid. Ideen er, at vi vil tilbyde forskellige aktiviteter som floorball og bordtennis for elever fra 4.- eller 5. klasse til og med 8.- eller 9. klasse, siger Niels Kristian Madsen.


Vi skal bygge til i forlængelse af det nuværende center. I dag har vi for lidt plads

Niels Kristian Madsen, formand for Lemvig og Omegns Firmaidræt


Han tilføjer, at initiativet med træningstilbuddet for skoleelever er LOFI's eget og ikke bliver lavet i samarbejde med andre aktører.

Byggeriet er budgetteret til at koste omkring 2,5 millioner kroner, og når det står færdigt, vil LOFI-Centret være præcis 2000 kvadratmeter i grundareal. Selve centret vil have omkring 2200 kvadratmeter under tag, men de resterende kvadratmeter ligger på første sal, hvor der primært er kontorer og flere behandlerrum.

Motionscentret har i dag omkring 1200 medlemmer, fortæller Niels Kristian Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

14-årig død efter ulykke

Lemvig

Kørte med promiller i blodet

Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

Larm og ballade i Lemvig by

Annonce