Struer

Her ser du den nye taxa-boss

De nye ejere, Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi, ses her i baggrunden med grundlæggerne af Struer-Thyholm Taxa, Lars Nørby (t.v.) og Heine Kure, i front. Foto: Frede Stengaard
Inger Terkildsen fra Kalø Taxi satte sig i går i førersædet og står nu i spidsen for driften af Struer-Thyholm Taxa, som hun har købt sammen med Brian Bjerg fra Harboøre

Struer: Stemningen var god, da Heine Kure og Lars Nørby onsdag middag overlod ansvaret for at drive Struer-Thyholm Taxa videre til Brian Bjerg fra Harboøre og Inger Terkildsen fra Kalø.

- Der er kun en halv time, til det sker, konstaterede Heine Kure, da Dagbladet var på besøg på kontoret, hvor Brian Bjerg og Inger Terkildsen stadigvæk sad i venteposition, mens Heine Kure og Lars Nørby modtog nogle af de sidste opkald som ejere af det lokale taxa-selskab.

Men fremover vil selskabet altså blive drevet videre med Inger Terkildsen som frontfigur på kontoret.

- Jeg har gode folk til at drive Kalø Taxi videre, forsikrede hun og fortalte, at hun har sat sit hus i Egens til salg med en plan om at flytte til Struer, så hun kan stå i spidsen for driften af Struer-Thyholm Taxa, som blev etableret af Heine Kure og Lars Nørby i 2014.

Lars Nørby fortsætter i branchen som chauffør for Inger Terkildsen i en af de ni biler, der kører for Kalø Taxi i Syddjurs Kommune.

Heine Kure afventer, hvad der kommer til at ske, og når han ikke længere har ansvaret for at drive selskabet videre, vil han ikke afvise, at det kunne være tillokkende at fortsætte i branchen som chauffør for de nye ejere.

- Men indtil videre har jeg bare brug for en pause, fortæller han.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

63-årig kaster sig ud i livet som selvstændig: - Det er slet ikke nu, jeg skal stå stille

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Aske fra Vandborg fik guldknappen

Holstebro For abonnenter

Advokaten vælger kærligheden, så: Farvel lille, skønne hus

Lemvig For abonnenter

Haltilskud drejer ind på opløbsstrækning

Kultur For abonnenter

I en verden med 15 børn, 40 skolemøder på et halvt år og 100 julegaver havde Niels Erik en drøm: Den er nu gået i opfyldelse

112

Anhænger fyldt med græs væltede: Skabte trafikale problemer

Lemvig

Trods faldende deltagerantal: Leder af Byløbet er tilfreds

Annonce