Struer

Her ser du den nye taxa-boss

De nye ejere, Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi, ses her i baggrunden med grundlæggerne af Struer-Thyholm Taxa, Lars Nørby (t.v.) og Heine Kure, i front. Foto: Frede Stengaard
Inger Terkildsen fra Kalø Taxi satte sig i går i førersædet og står nu i spidsen for driften af Struer-Thyholm Taxa, som hun har købt sammen med Brian Bjerg fra Harboøre

Struer: Stemningen var god, da Heine Kure og Lars Nørby onsdag middag overlod ansvaret for at drive Struer-Thyholm Taxa videre til Brian Bjerg fra Harboøre og Inger Terkildsen fra Kalø.

- Der er kun en halv time, til det sker, konstaterede Heine Kure, da Dagbladet var på besøg på kontoret, hvor Brian Bjerg og Inger Terkildsen stadigvæk sad i venteposition, mens Heine Kure og Lars Nørby modtog nogle af de sidste opkald som ejere af det lokale taxa-selskab.

Men fremover vil selskabet altså blive drevet videre med Inger Terkildsen som frontfigur på kontoret.

- Jeg har gode folk til at drive Kalø Taxi videre, forsikrede hun og fortalte, at hun har sat sit hus i Egens til salg med en plan om at flytte til Struer, så hun kan stå i spidsen for driften af Struer-Thyholm Taxa, som blev etableret af Heine Kure og Lars Nørby i 2014.

Lars Nørby fortsætter i branchen som chauffør for Inger Terkildsen i en af de ni biler, der kører for Kalø Taxi i Syddjurs Kommune.

Heine Kure afventer, hvad der kommer til at ske, og når han ikke længere har ansvaret for at drive selskabet videre, vil han ikke afvise, at det kunne være tillokkende at fortsætte i branchen som chauffør for de nye ejere.

- Men indtil videre har jeg bare brug for en pause, fortæller han.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Tidligere stemmesluger for DF vil tilbage som socialdemokrat: Jeg tror, jeg var gået uanset hvad

Struer

Hvordan lyder Limfjorden mon, hvis man ligger på bunden af den?

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Struer

Regn til nye sansehaver

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

112

Mand fundet død ud for Venø

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Annonce