Annonce
Håndbold

Hjem til mor i Holstebro: Sandra Toft er gået i frivillig karantæne

Sandra Toft er hjemme i Danmark i god behold, og hun er gået i frivillig karantæne efter at være rejst hjem fra Frankrig. Foto: Martin Ravn
Til daglig spiller landsholdskeeperen håndbold i topklubben Brest i Frankrig, men hun nåede lige akkurat at rejse hjem til Danmark, inden alt lukkede ned.
Annonce

Holstebro: Situationen omkring coronasmitten er alvorlig i Danmark, men den er endnu mere alvorlig i Frankrig, hvor der mandag blev registreret ikke mindre end 3838 nye tilfælde og 186 nye dødsfald.

Under normale omstændigheder ville landsholdsmålvogter Sandra Toft opholde sig i Frankrig, hvor myndighederne over hele landet har indført et udgangsforbud.

Men det undgår Sandra Toft, der står på mål i topklubben Brest Bretagne. Hun nåede nemlig lige akkurat at rejse hjem til Danmark, inden alt lukkede ned.

- Det er jeg rigtig glad for. Jeg rejste hjem for en god uge siden, og jeg har aftalt med min klub, at de kontakter mig, når jeg skal komme tilbage, fortæller hun.

- Vi må se, hvornår det bliver.

I den franske liga, hvor Brest og Metz, som Team Esbjerg besejrede i Champions League i en mennesketom Blue Water Dokken for godt to uger siden, kæmper om den nationale titel, er ligaen foreløbig sat på pause frem til den 5. april.

- Det er nok yderst tvivlsomt, om turneringen kommer i gang på det tidspunkt.

Så foreløbig er Sandra Toft altså hjemme i Danmark.

- Jeg er gået i frivillig karantæne for at være på den sikre side, så jeg har kun været sammen med min mor i Holstebro.

Egentlig skulle Sandra Toft have været til landsholdssamling i denne uge. Den havde hun set frem til, da det var den første samling med Jesper Jensen, som hun havde i to sæsoner som klubtræner i Team Esbjerg, som landstræner.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er meget værre med situationen ude i verden. Det tåler ingen sammenligning.

Og nu står den så på selvtræning i den kommende tid.

- Jeg har faktisk fået trænet hver eneste dag. Jeg løber, laver styrketræning og crossfit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce