Annonce
Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Jesper Andersen har solgt Danbolig i Lemvig til Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen her repræsenteret ved partner Tom Madsen. Handelen gælder fra nytår. Pressefoto
Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har købt Danbolig i Vestergade fra nytår
Annonce

Lemvig: Jesper Andersen har solgt sin ejendomsmæglerforretning Danbolig i Lemvig. Den overtages af Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen til nytår.

- Jeg har efterhånden været 37 år i ejendomsmæglerbranchen. Jeg har haft mange gode oplevelser og er stolt over den butik og de resultater, mine medarbejdere og jeg selv gennem årene har opbygget. Det har været vigtigt for mig at finde en køber, som dels vil drive butikken i den samme ånd, og som vil fortsætte udviklingen af butikken og Lemvig, siger Jesper Andersen, der er af den af de nuværende ejendomsmæglere i Lemvig, som har været suverænt længst i branchen.


Det har været vigtigt for mig at finde en køber, som dels vil drive butikken i den samme ånd, og som vil fortsætte udviklingen af butikken og Lemvig

Jesper Andersen, Danbolig


Han fortæller, at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er et stort firma, som har bevist, at de forstår at drive ejendomsmæglerbutikker, og endda skabe mest vækst af alle i branchen.

Annonce

Konceptet passer godt

- Jeg er helt tryg ved at overlade mine medarbejdere og butikken til et af landets største ejendomsmæglerfirmaer. Det er godt for mine medarbejdere, vore kunder, Lemvigegnen og mig selv.

- Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er allerede stærkt repræsenteret både i regionen og i resten af Jylland. På den måde har firmaet i høj grad en unik tilgang til at kunne hjælpe både købere og sælgere med bolighandlerne. Desuden passer John Frandsens koncept med at være tæt på kunden og fokus på salget af boligen rigtig godt til Lemvig. Firmaet er samtidig en af Danmarks største formidlere af sommerhuse, og det passer jo også rigtig godt ind her i Lemvig og omegn, siger  Jesper Andersen.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen overtager butikken på Vestergade 31 og fortsætter i denne ejendom.

Annonce

En af de største

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbnede i 1995 i Randers, og er siden støt vokset til en af Danmarks allerstørste ejendomsmæglerfirmaer med 32 afdelinger og over 100 ansatte.

- Vi har længe haft kig på markedet på den nordlige del af Vestjylland, især efter vi har haft en
rigtig godstart på vores afdeling i Holstebro. Vi kan se, at Lemvig er en meget aktiv by med et godt opland og god udvikling. Med det som baggrund har vi med købet af Jespers butik fået denne mulighed for at etablere os på markedet i Lemvig og omegn, fortæller Tom Madsen, der er partner i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S.


Vi har længe haft kig på markedet på den nordlige del af Vestjylland, især efter vi har haft en rigtig god start på vores afdeling i Holstebro.

Tom Madsen, partner, Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen


- Vi kendte Jesper i forvejen og ved, at han er en meget respekteret og vellidt person, både lokalt og i ejendomsmæglerbranchen. Vi er stolte over, at Jesper betror os opgaven med at
drive hans livsværk videre, og vi vil glæde os til at blive en del af lokalsamfundet i Lemvig Kommune, siger Tom Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce