Annonce
Kultur

Kandidat til Lemvig Prisen 2020: Fantastisk stykke arbejde gennem 37 år

Niels Kristian Madsen, LOFI, er den tredje kandidat til Lemvig Prisen 2020

Lemvig: Formanden for den lokale firmaidræt, Niels Kristian Madsen, er den tredje kandidat til Lemvig Prisen 2020.

Han er indstillet af Arne B. Larsen, Jens Søndergaards Vej 8 i Lemvig.

"Niels Kristian Madsen (N.K.) har ydet et fantastisk stykke arbejde i foreningslivet i Lemvig gennem 37 år. Som formand for LOFI og dermed også Lemvig Motionscenter 24/7 er han en ildsjæl ud over det sædvanlige. Han yder en forbilledlig indsats som frivillig og ulønnet, hvor han bruger 50 timer på centeret om ugen med sit store og dedikerede engagement, hvilket er mere, end de fleste bruger på arbejde. En indsats som naturligvis afkræver stor respekt.

Han har senest været idemand og primus motor ved flytning, opbygning og udbygning af Lemvig Motionscenter 24/7 til et stort, indbydende, sammenhængende, rummeligt og meget funktionel center på oprindelig 1800 m2. Det er så populært, at det betalende medlemstal er steget fra 550 til knap 1300 før nedlukningen. Der er for nuværende over 50 forskellige træningshold, der er klar for tilmelding, når det ellers kan tillades igen.

Annonce

Det sociale samvær

Tilstrømningen har endvidere medført, at en nødvendig udvidelse i form af tilbygning på 430 m2 med varme i parketgulvet stod klar ultimo november. Mere end en halv snes maskiner er også yderligere kommet til på det seneste. Det sociale samvær spiller en stor rolle i centeret med plads til et halvt hundrede medlemmer i cafeområdet, der dog tirsdag og torsdag udvides til omkring det dobbelte, når det strømmer til ved afvikling af ældregymnastikken. Fremgangen bringer LOFI´s samlede medlemstal op på 2300.

Kandidaterne

De indstillede kandidater til Lemvig Prisen 2020:

Caroline Castanie Block, frivillig i kampagnen for oprensning af Høfde 42.

Anne Lund, Kræftens Bekæmpelse, Lemvig.

Niels Kristian Madsen, LOFI.

Det stopper ikke her, for ideerne er mange. Hele tiden er han opmærksom på udbygning og forbedringer til gavn for medlemmerne. Ansøgninger om tilskud sendes afsted når, og hvortil det er muligt. Fra Jysk Energi er det blevet til en scene, Jem&Fix støttede med materialer ved renovering af gulv i cafeområdet, tipsmidler med tilskud til udendørs tarzanbane samt tilskud fra Dansk Firmaidræt for blot at nævne nogle af bidragsyderne.

Hele tiden er N.K. opmærksom på sit hjertebarn og parat til at yde den meget store og egennyttige indsats, som foreningens mange medlemmer i den grad nyder så stor gavn af. At det så lige nu er oppe i tiden med en sund livsstil, hvor motion og socialt samvær spiller en stor rolle til fremme af den personlige trivsel, velvære, velbefindende og dermed folkesundheden generelt, gør kun indsatsen endnu metre prisværdig. Indsatsen og det fantastiske arbejde er også bemærket i Danske Firmaidræt. Her blev N.K. hædret som Årets leder 2019 ved formandsmødet i april."

Sådan skriver Arne B. Larsen i sin begrundelse, og Niels Kristian Madsen er dermed på listen over kandidater.

Der er plads til mange flere, så send dit forslag til redaktionen@folkebladetlemvig.dk eller via Vestjysk Banks hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Grill antændte læskur

Annonce