Annonce
Lemvig

Klubmesterskaber for fulde sejl

Sejlerne i Lemvig Sejlklub dyster om klubmesterskaberne. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Lemvig Sejlklub har fået gang i sejladserne efter et corona-ramt forår

Lemvig: Lemvig Sejlklub er nu i fuld gang med at afvikle årets klubmesterskaber.

Efter en forårssæson, der var stærkt amputeret som følge af Covid-19 situationen, er sejladserne efter sommerferien i fuld gang. Da forsamlingsforbuddet for længst er øget til 100, har sejlklubben ingen problemer med at afvikle klubmesterskabet for kølbåde.

Der er tilmeldt 19 både, og der er således omkring 60-65 sejlere på vandet hver tirsdag – fordelt i to starter. Der er nu afviklet seks af de planlagte ni sejladser. Starttidspunktet, der normalt er 18:50 og 19:00, er her i september rykket næsten en time frem, således bådene så vidt muligt er i mål, inden det bliver mørkt.

Annonce

Den 6. sejlads blev afviklet i svag østlig vind, 2-3 m/s, men efter første omgang på banen sprang vinden omkring 10 grader mod nordøst og øgede til 4-5 m/s. Her var det med at være i den rigtige side af banen, da det hurtigt kunne give mange meters gevinst.

Resultaterne

Der deltog 16 både i sejladsen, hvor 1. løb sejlede to omgange, 5,6 sømil, mens de øvrige sejlede tre omgange, 7,5 sømil.

1. løb med fire både blev vundet af Kai Werner Hansen i Mamalou blot 7 sekunder foran Flemming Ertbølle Madsen i Escape, der dog i den samlede stilling fører med 7,5 point foran Kai Werner Hansen med 11,5 point.

2. løb med tre både blev vundet af Knud Kristian Wrist i Grace, der i den samlede stilling fører med 7 point foran Kristen Valeur Jepsen i DiXi med 8 point.

3. løb med fire både blev vundet af Peder Kallerup i Marie foran Ole Mose Jeppesen i CarTan. I den samlede stilling fører Peder Kallerup med 5 point foran Ole Mose Jeppesen med 10 point.

4. løb med fire både blev vundet af Søren Bruun i Bugaboo foran Kristian Siig i Lantana. I den samlede stilling fører John Rønn Jensen i Alba med 6 point foran Søren Bruun med 8 point.

I 5. løb med én båd, lykkedes det ikke for Katamaranen at slå 4. løb.

Der resterer som nævnt tre sejladser, inden klubmestrene kan kåres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce