Annonce
Lemvig

LMC Biler udvider med Peugeot-forhandling

Erik Johansen LMC Biler, har fra 1. november fuld aftale om salg og service af Peugeot-mærket, og han vil lave ny udstilling på Heldumvej ved siden af den nuværende Opel-udstilling. Arkivfoto
LMC Biler i Lemvig har fået fuld Peugeot-kontrakt fra 1. november - ansætter ny sælger og bygger ny udstilling
Annonce

Lemvig: Der kommer nu igen en Peugeot-forhandler i Lemvig, efter LMC Biler på Heldumvej har fået en fuld Peugeot-kontrakt fra 1. november 2020.

LMC Biler er i forvejen Opel-forhandleren i Lemvig. En fuld kontrakt betyder salg af nye person- og varebiler samt autoriseret service- og reparationsarbejde på alle modeller af det franske bilmærke.

Peugeot lå tidligere i Tørringhuse, og da denne forretning lukkede, overtog Bojsen Biler, der i dag har et serviceværksted for Peugeot på Industrivej i Lemvig sammen med Citroën.

- Så vidt jeg ved, fortsætter det, men vi får altså den fulde pakke med Peugeot her på Heldumvej, siger indehaveren af LMC Biler, Erik Johansen.

Annonce

Ny udstilling

I forbindelse med den nye forhandler-aftale skal der opføres en ny biludstilling hos LMC Biler.

- Vi bygger en ny udstilling, der kommer til at ligge i forlængelse af den eksisterende hal, men naturligvis opført, så den lever op til de i øvrigt helt rimelige krav, som importøren stiller til os. Den nye udstilling får blandt andet en særskilt indgang, og den skal stå klar om senest otte måneder, forklarer Erik Johansen.


Udviklingen i bilbranchen går i retning af, at vi som forhandlere skal have flere varer på hylderne

Erik Johansen, LMC Biler


Han startede i bilforretningen på Heldumvej tilbage i 1992 som medejer og overtog forretningen i 1998. Fra 1999 til 2007 var LMC Biler en del af Vest Biler, men siden 2007 har det været en selvstændig forretning i Lemvig.

- Udviklingen i bilbranchen går i retning af, at vi som forhandlere skal have flere varer på hylderne, og samtidig sker der en koncentration på importør-siden, lige som det er samme koncern, der i dag ejer flere af de kendte bilmærker – blandt andet Opel og Peugeot. Vi har i mange år været autoriseret Opel-forhandler, men nu udvider vi med Peugeot for at fremtidssikre vores forretning, der fortsat er på lokale hænder, siger han.

Annonce

Ny sælger

I forbindelse med Peugeots indtog i LMC Biler er Lars Stausholm ansat som ny sælger med hovedansvaret for Peugeot-afdelingen.

- Lars Stausholm har tidligere været en del af LMC Biler, men valgte for 14 år siden at søge nye udfordringer – først i Herning og efterfølgende de seneste ni år hos STS Biler i Lemvig, så han er både et kendt ansigt i lokalområdet og har desuden et stort kendskab til de lokale forhold, siger Erik Johansen.

Lars Stausholm har desuden stort kendskab til el- og hybrid-teknologien, der bliver en del af den fremtidige bilbranche.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Peugeot og Opel i de kommende år bliver markedsleder inden for den nye teknologi, så ansættelsen af Lars Stausholm skal også ses i lyset af denne udvikling, understreger Erik Johansen.

Annonce

Nye arbejdspladser

Ud over ansættelsen af Lars Stausholm håber Erik Johansen, at udvidelsen med det nye bilmærke kan sikre de nuværende lokale arbejdspladser. På sigt betyder det endda et behov for ansættelse af yderligere 1-2 mand på værkstedet.

- Peugeot er et kendt bilmærke i Lemvig-området, så jeg ser gode muligheder for en positiv udvikling i mærkets markedsandel, siger Erik Johansen, der fremover får hovedansvaret for Opel-forhandlingen samt ansvar for salget af importerede specialbiler, som han har opbygget gennem de senere år.

- 2020 har været et mærkeligt og svært år for blandt andet bilbranchen. Men der er mange spændende nyheder på vej, så jeg er sikker på, at LMC Biler også fremadrettet vil have sin plads som en lokalt forankret bilforretning i Lemvig, siger Erik Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Annonce