Annonce
Struer

Mads Gammelmark stopper som kommunaldirektør

Mads Gammelmark stopper som kommunaldirektør i Struer på grund af sygdom. Arkivfoto: Morten Stricker
Kommunaldirektøren i Struer Kommune, Mads Gammelmark, har opsagt sin stilling på grund af sygdom
Annonce

Struer: Kommunaldirektøren i Struer Kommune, Mads Gammelmark, har opsagt sin stilling.

Økonomi-, Erhvervs- og Bosætningsudvalget har modtaget brev fra kommunaldirektør Mads Gammelmark om, at han på grund af sygdom ikke længere kan bestride stillingen som kommunaldirektør, hvorfor han har opsagt sin stilling.

Økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget beklager, at Mads Gammelmark af den årsag må stoppe, men respekterer naturligvis hans beslutning.

- Vi har haft møde fredag formiddag og diskuteret situationen, fortæller borgmester Niels Viggo Lynghøj (S).

Mads Gammelmark blev ansat som kommunaldirektør i Struer Kommune 1. januar 2017, og efter kommunens køb af Bang & Olufsens oprindelige hovedbygning på Peter Bangs Vej, har han blandt andet stået i spidsen for at få gennemført en større rokade i hele den kommunale organisation. En rokade, som først vil blive gennemført, når B&O's tidligere hovedkvarter er bygget om og gjort klar til, at Struer Kommune kan samle de forskellige afdelinger, hvor borgerne har brug for direkte adgang under samme tag.

Men der ligger også mange andre opgaver på hans bord.

- Vi er ved at danne os et overblik, og så må de øvrige medlemmer af direktionen tage over og få det til at fungere, siger borgmester Niels Viggo Lynghøj.

På mødet i kommunens økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalg fredag formiddag blev det besluttet, at Jakob Bisgaard, som er direktør for teknik og kultur, vil blive konstitueret som kommunaldirektør, indtil der kan blive indledt en ansættelsesprocedure og ansat en ny.

- Formelt kommer det til at ske på byrådsmødet 27. august, men i praksis overtager Jakob Bisgaard ansvaret fra i dag, fortæller Niels Viggo Lynghøj.

Borgmester Niels Viggo Lynghøj har ikke yderligere oplysninger om baggrunden for Mads Gammelmarks beslutning, og det har heller ikke været muligt at få yderligere oplysninger fra Mads Gammelmark selv.

Mads Gammelmark

51 år Født 28. december 1967 på Sjælland.

Var otte år da familien flyttede til Als ved Hadsund i Himmerland.

Student fra Hobro Gymnasium 1986.

Cand.scient.adm fra Aalborg Universitet i 1991.

1991-1994: Ansat i organisationsafdelingen i Djursland Bank.

1994-1999: Områdeleder for Himmerlandshave Ældrecenter i Støvring Kommune, siden afdelingsleder i samme kommune på hele ældre-handicapområdet.

1999-2004: Først familiechef i fire år i Randers Kommune, så udviklingschef i borgmesterens afdeling.

2004-2006: Socialchef i Hobro Kommune.

2006-2012: Først områdechef indenfor sundhed og omsorg for vestbyen, så forvaltningschef med ansvar for halvdelen af ældreområdet, sundhedsområdet, velfærdsteknologi og bygningsafdelingen indenfor Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

2012-2014: Direktør for Børn og Unge samt Teknik og Miljø i Oder Kommune.

2014: Den 1. december ansat som direktør for Børn og Unge i Holstebro Kommune.

2017: Kommunaldirektør i Struer Kommune fra 1. januar og indtil han nu har opsagt sin stilling ved Struer Kommune på grund af sygdom.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Der var den forsvundne flise

Lemvig

Brand i udhus i Thyborøn

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Lemvig

Fire sigtelser til knallertkører

Annonce