Annonce
Håndbold

Mejrup lukker sit bedste damehold

Der er flere spillere, som har sagt farvel, end der er kommet nye til, og det har fået Mejrup-Hvam til at trække dameholdet i 2. division. Foto: Morten Stricker.
Mejrup-Hvam har taget konsekvensen af en spillerflugt og trukket sit hold i 2. division.
Annonce

Mejrup: Mejrup-Hvam har trukket sit hold 2. divisionshold på damesiden.

Det sker, fordi en række spillere har forladt holdet, som allerede i sidste sæson skulle kæmpe for at få fyldt holdkortet.

- Der er nogen, der er taget ud at rejse, nogen har fået, eller skal have børn, og så er der nogen, der har forladt byen for at studere eller arbejde. Der er også dem, som har søgt et højere niveau, siger formand for Håndbold Mejrup-Hvam, Jesper Lindberg, når han bliver bedt om at opremse årsagerne til holdlukningen.

Spillerne er svære bare lige at erstatte på divisionsniveau, og derfor vurderede folkene i klubben, at det ikke længere kunne spare sig at have et divisionshold.

- Vi har nogle unge håbefulde spillere, som kunne overtage, men det ville simpelthen ødelægge deres lyst til håndbold, hvis de pludselig skulle spille på det niveau, siger Jesper Lindberg.

Det er dog ikke udelukkende på grund af de manglende spillere, at det nu er nået dertil, hvor holdet bliver trukket fra turneringen.

- Det er dyrt at have et hold i 2. division. Der er langt flere udgifter end til vores jyllandsseriehold (som fremover bliver klubbens bedste damehold, red), og det har også været en del af overvejelsen, siger Jesper Lindberg, som samtidig fortæller, at beslutningen har været undervejs "et stykke tid".

Det er ikke så elitepræget, men det gør heller ikke noget. Nu får vi et rigtigt godt jyllandsseriehold, hvor nogle af de unge spillere også kan være med.

Jesper Lindberg, formand for Håndbold Mejrup-Hvam

Annonce

Mindre elite

Fremover vil klubben satse på bredden og jyllandsserieholdet, som dog ikke må rykke op den første sæson som følge af, at 2. divisionsholdet har trukket sig.

Jesper Lindberg kalder det for en kedelig udvikling, men er samtidig fortrøstningsfuld, når det gælder fremtiden for håndboldklubben.

- Det er ikke så elitepræget, men det gør heller ikke noget. Nu får vi et rigtigt godt jyllandsseriehold, hvor nogle af de unge spillere også kan være med, siger Jesper Lindberg.

Mejrup-Hvam har igennem adskillige år været områdets andetbedste damehåndboldhold efter TTH Holstebro. Sidste år var de tæt på at rykke op i 1. division, men tabte oprykningskampene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Legeplads og koncert fik penge

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce