Annonce
Navne

Ny forsknings- og uddannelseschef ved NIDO|danmark

Professor, dr. med. Per Höllsberg. Pressefoto
Professor, dr. med. Per Höllsberg rykker ind i de helt nye rammer i Gødstrup den 1. oktober.

Gødstrup: Den 1. oktober 2021 rykker professor, dr. med. Per Höllsberg ind som ny forsknings- og uddannelseschef ved NIDO|danmark i Hospitalsenheden Vest, skriver hospitalsenehden i en pressemeddelelse.

Ansættelsen betyder, at de 5000 kvadratmeter helt nye rammer for forskning- og uddannelse i NIDO|danmark byggeriet i tilknytning til det nye hospital i Gødstrup får den bedst mulige saltvandsindsprøjtning på tærsklen til, at det nye hus snart tages i brug, siger lægefaglig direktør Jens Friis Bak:

- Vi har lagt vægt på at kunne tiltrække en forsknings- og uddannelseschef, som har ambitioner, evner og gennemslagskraft til at kunne lede og være motivator og katalysator for at bevæge et stærkt uddannelses- og forskningsmiljø i den rigtige retning. Og det har vi fået med ansættelsen af Per Höllsberg.

Annonce

Per Höllsberg er 60 år kommer fra en ansættelse ved institut for biomedicin på Aarhus Universitet og har en omfattende videnskabelig produktion bag sig. På Aarhus Universitet har han været studieleder inden for medicinstudiet og har stor erfaring inden for både forskningsledelse og uddannelsesledelse. Forskningserfaringen er opbygget nationalt og internationalt.

Resultater er noget, man skaber sammen, og det er jeg en varm fortaler for.

Den vigtigste opgave for den nye forsknings- og uddannelseschef er at videreudvikle forsknings- og uddannelsesmiljøerne i Gødstrup. Om tilgangen til den opgave, siger Per Höllsberg:

- Jeg er bevidst om, at grundlaget for at få succes som forsknings- og uddannelseschef er helt afhængigt af et åbent, tillidsfyldt og konstruktivt samarbejde, hvor alles individuelle kompetencer anerkendes og respekteres. Resultater er noget, man skaber sammen, og det er jeg en varm fortaler for.

I et borger – og patientperspektiv har Per Höllsberg øje for at patientbehandlingen nu og i fremtiden fordrer en professionel organisation, der sikrer sundhedspersonalets kompetencer:

- For at borgerne opfatter mødet med hospitalet som "et hele", kræves en tværfaglig og sammenhængende organisation i patientbehandlingen. Det hører med til hospitalets opgave at bibringe borgerne den fornødne viden til, at de kan træffe informerede beslutninger om egen situation, hvilket igen kræver et fagligt kompetent personale, der forstår at kommunikere denne information til borgerne; mange gange på basis af komplicerede faglige afvejninger. Alt dette begynder med sundhedspersonalets grunduddannelser og i kompetencer, der skal videreudvikles og vedligeholdes.

Professor, dr.med., Per Höllsberg har første arbejdsdag i Hospitalsenheden Vest den 1. oktober 2021.

Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Vin For abonnenter

Det er blevet en folkesport at importere vin: Mød den professionelle, den frankofile, ægteparret og ham med styr på det italienske

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Kampen om lygtepælene: Valgplakater er en del af festen

Vestjylland For abonnenter

Lars var første mand på brandstedet: Det eneste, man tænker på, er at få alle mand ud

Søndag ifølge chefredaktøren

De næste tre uger er der konstant nogen, der smiler til dig

Lemvig

Blot en fjerdedel af kandidaterne blandt de to største partier er kvinder: - Det er ikke godt nok, det er det bestemt ikke

Vestjylland

Se video: Brand i 'Det Gamle Hotel' er ude af kontrol - politiet vurderer at bygningen brænder helt ned

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Ingen topkarakterer trods fremragende kamp af LTH

Navne

EM-helt fik flot karriere trods hjertefejl

Lemvig

18b tager et stort skridt fremad: Køber naboejendom til overnatning og bespisning

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Rasmus Porup startede valgkampen med plakatophængning og storsejr over BSH

Lemvig For abonnenter

To tidligere alkoholikere gennem mange år: Gør som os og tag imod hjælp - så kan du komme ud af det

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Annonce