Annonce
Lemvig

Skoleelev ramt af covid-19

En pige er blevet testet positiv for covid-19, oplyser Lemvig Kommune. Arkivfoto: Morten Stricker
Lemvig Kommune er stadig på rød liste over kommuner med højt antal covid-19 tilfælde
Annonce

Bækmarksbro/Lemvig: En pige i 3. klasse på Tangsø Skole i Bækmarksbro er blevet smittet med covid-19. Det bekræfter kommunaldirektør Lars Keld Hansen.

Dermed er der nu to tilfælde af covid-19, der kan relatere sig til Tangsø Skole. I begyndelsen af ugen kom det frem, at en medarbejder ved skolens SFO også var blevet ramt af sygdommen.

Lars Keld Hansen ved dog ikke, hvorvidt der kan have været en smitte mellem pigen og SFO-medarbejderen.

Den nu smittede pige deltog i et arrangement i slutningen af sidste uge, og deltagerne ved arrangementet er nu ved at blive opsporet, så de kan blive screenet for eventuel smitte med covid-19. Desuden er forældrene til pigens klassekammerater blevet informeret om sygdomstilfældet, og da klassekammeraterne alle bliver betragtet som nære kontakter, skal de alle testes.

Hvis det viser sig at der er flere tilfælde af covid-19 på Tangsø Skole vil Lars Keld Hansen ikke afvise, at der kan ske restriktioner på skolen efter efterårsferien.

- Vi afventer lige nu nærmere instrukser fra Styrelsen for Patientsikkerhed. I første omgang vil vi dog afvente situationen, inden vi vil lave restriktioner. Det kan dog komme på tale, hvis det viser sig, at der er flere tilfælde af smitte på skolen, siger kommunaldirektøren.

I første omgang er SFO på Tangsø Skole dog blevet lukket. Den skulle efter planen have haft åben til og med onsdag, men man har valgt at lukke den før tid på grund af covid-19 tilfældene.

Lemvig Kommune er stadig på observationslisten over kommuner, der har et højt antal covid-19 smittede. Tirsdag eftermiddag kom det frem, at der den seneste uge er registreret i alt 11 tilfælde af covid-19 i kommunen, og det giver et incidenstal på 56, viser tal fra Statens Serum Institut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tyv stak af med værktøj

Lemvig

Ellen Trane Nørby vil være borgmester

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Annonce