Annonce
Lemvig

Thyborøn får et nyt spisested

Lars Byskov, Thyborøn Camping, som står bag Thyborøn Hotel: Vi kan se, der mangler spisesteder i Thyborøn. Vi starter i det små med dagens menu mandag til torsdag, og så vil vi til påske opgradere med a la carte menu. Arkivfoto
De mange, der arbejder i Thyborøn, mangler et sted at spise, og det hul bliver nu lukket på Thyborøn Hotel
Annonce

Thyborøn: Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster.

Thyborøn Hotel er en del af de omfattende tilbud om overnatning, Thyborøn Camping står for i byen, og det er manglen på spisesteder i Thyborøn her i vintersæsonen, som gør, at man nu vælger selv at løse problemet ved at starte et sted, hvor man kan få et måltid mad.

- Vi starter i det stille med at have åbent mandag til torsdag, hvor vi serverer dagens menu. Det er målrettet mod de mange, der arbejder i Thyborøn, og som mangler et sted at spise. Men selvfølgelig er der åbent for alle interesserede, siger Lars Byskov fra Thyborøn Camping.

Målet er så, at man til påske vil opgradere, så det bliver en restaurant med a la carte menu og dermed vendt mod mange flere, når byen fyldes med turister.

- Der er også mangel på spisesteder i Thyborøn i sæsonen, og det skyldes ikke mindst, at Mallemukken jo er lukket ned. Den åbner heller ikke næste år, så derfor er der behov for flere spisesteder. Det hul vil vi være med til at lukke, siger Lars Byskov.

Der er ansat en erfaren kok i Peter van Schaik, som kommer fra en stilling på Hotel Thinggaard i Hurup, og som bor her i Lemvig Kommune. Han vil her i starten lave dagens menu, som vil være baseret på de lokale råvarer.

Lars Byskov kan fra Thyborøn Campings øje se, at der er rigtig godt gang i turismen i Thyborøn med en pæn fremgang i antallet af overnatninger.

- Det gælder både campingpladsen, Thyborøn Hotel samt konference- og feriehusene Lukaf og Kabyssen. Med det nye Vandkulturhus Vandwærket er vi endnu mere forventningsfulde for 2020. Det vil smitte positivt af på hele området - både på attraktioner, spisesteder og de lokale forretninger. Vi vil sammen kunne tiltrække helt nye målgrupper og dermed øge døgnforbruget pr. gæst, mener Lars Byskov.

Han fortæller, at han møder flere internationale gæster på campingpladsen.

- Flere tyskere efterspørger ophold i vore større feriehuse Lukaf og Kabyssen, hvor der kan være henholdsvis 44 og 34 personer samt festlokaler med plads til 120 personer. Hotellet har flere gange været fuldt booket - også her i efteråret. Her er målgruppen hovedsageligt erhvervsvirksomhedernes kunder og forretningsforbindelser samt projektansatte håndværkere og montører. Og det er her, vi mangler et spisested, hvor vi kan sende vore gæster hen - ikke mindst her uden for sæsonen. Så derfor har vi nu taget sagen i egen hånd og åbner for de spisende gæster på Thyborøn Hotel, siger Lars Byskov

Thyborøn Hotel bliver fra 25. november også et spisested. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce