Annonce
Lemvig

Valgt til vand-bestyrelsen

Lars Nørgaard Holmegaard er direktør for Lemvig Vand og Spildevand, men nu kan han også kalde sig bestyrelsesmedlem i Danva. Arkivfoto
Annonce

Lemvig: Direktøren for Lemvig Vand og Spildevand, Lars Nørgaard Holmegaard, træder ind i bestyrelsen for brancheorganisationen Danva. Det er en interesseorganisation for alle, der arbejder professionelt med vand og spildevand.

Posten i bestyrelsen er blevet ledig, efter Kim Harreskov fratræder sin stilling som direktør hos Silkeborg Forsyning. Som følge deraf udtræder han også af Danvas bestyrelse, som derfor har fået en ledig post fra 1. november i år.

Lars Nørgaard Holmegaard er suppleant til bestyrelsen og har derfor accepteret at tiltræde den ledige post. Lars Nørgaard Holmegaard har i fem år arbejdet som direktør i Lemvig Vand og Spildevand og har inden da arbejdet 22 år som rådgivende ingeniør i blandt andet Niras. Han er i forvejen i spidsen for Region Midtjyllands fyrtårsprojekt Klimatorium, som i denne tid er under opførelse på Østhavnen i Lemvig.

Lars Nørgaard Holmegaard gik til valg på, at vandselskaberne skal spille en hovedrolle i håndteringen af klimaændringerne, men også på et tættere samarbejde med blandt andet erhverv som landbrug.

Annonce
Annonce
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce