Direktør stopper efter 14 måneder

- Aben følger altid med, sagde Carsten Lykke, da han sidste år tiltrådte som direktør for Difko. Derfor flytter Kay Bojesen-aben også med, når Carsten Lykke fra nytår forlader direktør-jobbet i investeringsfirmaet. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Direktør stopper efter 14 måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Investeringsfirmaet Difko skal efter godt ét år igen på jagt efter en ny direktør. Den nuværende direktør, Carsten Lykke, har opsagt stillingen fra nytår.

Holstebro: Den lille Kay Bojesen-abe, der de seneste 14 måneder har hængt i én arm på Difko-direktørens kontor, skal snart finde et andet sted at hænge. Ejermanden, Carsten Lykke, der 1. oktober 2016 blev ny administrerende direktør for Difko, har nemlig valgt at sige sin stilling op.

Bestyrelsesformand i Difko, Klaus H. Rasmussen, er ked af at have fået en opsigelse fra direktøren efter bare 14 måneder.

- Carsten har haft nogle personlige overvejelser omkring balancen i sit liv og er kommet frem til, at det privatliv, han ønsker, ikke er foreneligt med arbejdet som direktør for en virksomhed som Difko, der stiller store krav til arbejdstid og energi, siger han.

Han er ked af opsigelsen, da Carsten Lykke i de 14 måneder, han har været i Difko, blandt andet har udbudt det første udviklingsprojekt indenfor ejendomme siden 2008.

På 14 dage solgte man således en ejendom i Århus med 40 lejligheder til fem investorer for 52 millioner kroner.

- Det er netop den slags projekter, vi gerne vil lave endnu flere af. Carsten Lykke har givet os blod på tanden, og derfor har vi også lavet en aftale om, at han fortsætter som freelancer i en periode, da vi har nogle spændende projekter i støbeskeen, siger Klaus H. Rasmussen.

Bestyrelsesformanden fortæller, at man allerede har sat arbejdet med at finde en ny direktør i gang.

- Det bliver samme profil som Carsten Lykke. En person, der kan finde og udvikle nye projekter indenfor ejendomme og få dem solgt, siger han men uden at have et bud på, hvornår vedkommende er fundet.

- Det er svært at sige, hvornår den rigtige profil lige dukker op, men der går nok nogle måneder, og så afhænger det af, hvornår vedkommende kan begynde, siger han.

Den nye direktør kommer dog til at rykke ind på et abefrit kontor, for som Carsten Lykke sagde ved sin tiltrædelse:

- Aben følger altid med.

Det har ikke været muligt at træffe Carsten Lykke for en kommentar.

 

Direktør stopper efter 14 måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce