Bager vil sælge forretning

Ulla Aagaard: Forretningen er i god gænge, så vi fortsætter som nu, indtil der er fundet en køber. Arkivfoto

Bager vil sælge forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulla og Brian Aagaard har sat bageriet på Industrivej i Lemvig til salg - baggrunden er helbredsmæssige årsager

Lemvig: Lemvigs eneste selvstændige bagerforretning, KonditorBager - også kendt som Aagaards Bageri - på Industrivej er annonceret til salg.

Det sker blandt andet i Jyllandsposten og på Den Blå Avis på nettet, hvor man kan se, at en bagerforretning i Lemvig er til salg. Det er via Team Bagerigruppen, hvor mægler Chris Marck ikke ønsker at udtale sig om det, men henviser til ejeren.

Ulla Aagaard, som sammen med gemal og bagermester Brian ejer bageriet, bekræfter, at bageriet er til salg. Det er noget, man har gjort i stilhed siden november.

- Mægleren har haft det annonceret som et bageri ved Vestkysten. Men nu har han så skrevet Lemvig, og så er det jo mere tydeligt, siger Ulla Aagaard.

Hun fortæller, at det skyldes helbredsmæssige årsager.

- Brian er slidt op. Han har fået skiftet en hofte, og han står over for at skulle have skiftet den anden, så nu er det tiden, hvor vi forsøger at sælge butikken. Vi har ikke travlt. Det må gerne tage et par år, men nu er vi gået i gang med at forsøge at finde en køber, siger hun.

Hun oplyser, at der har været flere interesserede, som har henvendt sig, men det er økonomien, der er det springende punkt.

- Det er ikke så let med bankerne i øjeblikket, så derfor er det ikke blevet til noget endnu. Vi er optimister. Det er en forretning i god gænge. Det er også derfor, vi er gået lidt stille med det, så ansatte og kunder ikke skulle tro, at vi stod lige foran at lukke. Det er ikke tilfældet. Vi kører videre som hidtil, indtil der er fundet en køber, siger Ulla Aagaard.

Ifølge salgsannoncen på Den Blå Avis er der tale om en omsætning på cirka otte millioner kroner i bageriet

Bager vil sælge forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce