El-virksomheder fusionerer

TSR Electronic, Thyborøn, fusionerer fra nytår med Vest-El i Hvide Sande.Ejerkredsen består herefter af fra venstre Kasper Byskov (tidl. TSR Electronic), Jacob Fjord-Frandsen, Steen Christensen, Ole Enevoldsen og Jesper Spørring. Pressefoto

El-virksomheder fusionerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra nytår fusionerer TSR Electronic i Thyborøn med Vest-El i Hvide Sande for at blive en større og mere slagkraftig virksomhed

Thyborøn: El-virksomheden TSR Electronic i Thyborøn, der har specialiseret sig i maritim elektronik, fusionerer med den større kollega Vest-El i Hvide Sande.

- Det vil give os mange synergieffekter, og vi har i forvejen samarbejdet med Vest-El i mange år, siger Kasper Byskov, der i dag driver TSR Electronic, som beskæftiger 10 medarbejdere. Det er en virksomhed, der servicerer alt indenfor maritim el, elektronik, it og kommunikation, mens Vest-El med base i Hvide Sande servicerer både private kunder og erhvervslivet med løsninger indenfor alle genrer af el-arbejde. Her spænder kunderne fra sommerhusejere til maritime erhvervskunder.

TSR Electronic blev etableret i 1970 under navnet Thyborøn Skibsradio, med to medarbejdere, og Henning Byskov købte som ansat sin arbejdsplads i 1983. Sønnen Kasper Byskov, har været i virksomheden siden 1997 og overtog TSR i 2010. Nu lader han virksomheden fusionere med Vest-El for at blive endnu større.

- Fremover kommer det nye Vest-El til at beskæftige omkring 45 medarbejdere. Det er den rigtige størrelse i dag, hvor man enten skal være enormt store eller bare en mindre, lokal elforretning. Fremover kan vi dække hele paletten - der kan vi for så vidt også i dag, men nu kan vi tage endnu større opgaver end i dag, siger Kasper Byskov.

Direktør Jacob Fjord-Frandsen fra Vest-El i Hvide Sande er enig.

- Begge virksomheder arbejder på områder med meget høj vækst. Begge havne stormer frem, og vi oplever stor efterspørgsel generelt i hele det vestjyske område. For at kunne servicere kunderne bedst muligt og nå nye vækstmål, er det helt naturligt at fusionere de to virksomheder, siger han.

Den lokale tilknytning er altafgørende, så derfor fortsætter selskabet med faste kontorer i begge byer.

- Vi fortsætter med den tætte, lokale kontakt og dialog med vores kunder. Vi har ordrer helt ind i 2020, men kan nu trække på endnu flere kompetencer og dygtige folk i vores daglige arbejde, siger Kasper Byskov.

Både Jacob Fjord-Frandsen og Kasper Byskov fortsætter som direktører i virksomheden. Kasper Byskov indtræder i ejerkredsen, som i i dag også tæller Jacob Fjord-Frandsen, Ole Enevoldsen, Jesper Spørring og Steen Christensen. De ejer hver især lige store andele i virksomheden.

Fusionen sker fra 1. januar.

Fusionen
TSR Eletronic i Thyborøn har igennem 40 år specialiseret sig i at sikre udvikling og servicering inden for maritim elektronik, it-netværk og landbaseret kommunikation. TSR Electronic beskæftiger sig med salg, installation og servicering af maritim elektronik indenfor navigations-, kommunikations- og fiskesøgningsudstyr foruden elektronik og netværksløsninger.Vest-El har base i Hvide Sande og servicerer både private kunder og erhvervslivet. Virksomheden spænder vidt og har medarbejdere, som monterer store it-styrede installationer til erhvervslivet, skibselektro med videre. Virksomheden opsætter også styresystemer, alarmsystemer, varmepumper og meget mere for butikker, landbrug, boligforeninger, private hjem, fritidshuse og eget tavleværksted.

El-virksomheder fusionerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce